MENIU CAUTĂ
05 Mai. 2018 17:29

Olivia Steer, mesaj controversat pe Facebook: „Rujeola nu există”

Distribuie

Un mesaj publicat de Olivia Steer pe pagina de Facebook a dat naștere unui nou val de comentarii din partea internauților. 

Fosta vedetă TV a ajuns în mijlocul celor mai aprige dispute după ce a declarat că este împotriva tuturor vaccinurilor și a mamografiilor.

Pe 2 mai, Olivia Steer a postat pe contul de socializare un alt mesaj care a stârnit un val de reacții din partea oamenilor. Fosta prezentatoare care a transmis că Germania a ajuns la decizia conform căreia „rujeola nu există', a declarat că existența rujeolei nu a fost dovedită de niciun cercetător sau biolog.

Redăm integral mesajul postat de Olivia Steer pe pagina de Facebook: 

Dupa aproape cinci ani de lupta grea provaccinista, prin eforturile comune ale tuturor ministrilor sanatatii, premierilor, medicilor cu state vechi de plata la producatorii de medicamente, blogggeriilor cumparati pe 5 lei, mass media, pe 10 lei, cit si trollilor ce se gudura la o bere si un mic, rata vaccinarii impotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de tara! 
E vorba de acea boala ce se credea ca ar fi provocata de un virus, dar a carui existenta nu a putut fi dovedita de nici un cercetator/biolog/virusolog/imunolog, in ciuda premiului de 100.000 euro pus in joc, de un biolog neamt. Drept pentru care, in lipsa oricaror probe stiintifice, Curtea Suprema din Germania a decretat ca „rujeola nu exista”, iar ca vaccinarea s-a facut din „motive sinistre”.

Mai jos, un mesaj ce surprinde excelent impactul campaniei provaccinare, in Romania, in cincinalul trecut!

Bravo, baieti! Tineti-o tot asa!!! Sinteti cei mai buni! :))

 

De curând, Olivia Steer a fost în centrul unui scandal mediatic declanșat de premiul primit pentru „rolul său activ în societate'. În urma disputelor publice, organizatorul Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate a decis să-i retragă premiul.


VIDEO/Elevii au făcut pe jurnaliștii și au spus ce cred despre fake news. „Nu este deloc corect, unii ne mint pe față'


 

Loading...
Comentarii