MENIU CAUTĂ

Olivia Steer, mesaj controversat pe Facebook: „Rujeola nu există”

Distribuie

Un mesaj publicat de Olivia Steer pe pagina de Facebook a dat naștere unui nou val de comentarii din partea internauților. 

Fosta vedetă TV a ajuns în mijlocul celor mai aprige dispute după ce a declarat că este împotriva tuturor vaccinurilor și a mamografiilor.

Pe 2 mai, Olivia Steer a postat pe contul de socializare un alt mesaj care a stârnit un val de reacții din partea oamenilor. Fosta prezentatoare care a transmis că Germania a ajuns la decizia conform căreia „rujeola nu există”, a declarat că existența rujeolei nu a fost dovedită de niciun cercetător sau biolog.

Redăm integral mesajul postat de Olivia Steer pe pagina de Facebook: 

Dupa aproape cinci ani de lupta grea provaccinista, prin eforturile comune ale tuturor ministrilor sanatatii, premierilor, medicilor cu state vechi de plata la producatorii de medicamente, blogggeriilor cumparati pe 5 lei, mass media, pe 10 lei, cit si trollilor ce se gudura la o bere si un mic, rata vaccinarii impotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de tara! 
E vorba de acea boala ce se credea ca ar fi provocata de un virus, dar a carui existenta nu a putut fi dovedita de nici un cercetator/biolog/virusolog/imunolog, in ciuda premiului de 100.000 euro pus in joc, de un biolog neamt. Drept pentru care, in lipsa oricaror probe stiintifice, Curtea Suprema din Germania a decretat ca „rujeola nu exista”, iar ca vaccinarea s-a facut din „motive sinistre”.

Mai jos, un mesaj ce surprinde excelent impactul campaniei provaccinare, in Romania, in cincinalul trecut!

Bravo, baieti! Tineti-o tot asa!!! Sinteti cei mai buni! :))

 

De curând, Olivia Steer a fost în centrul unui scandal mediatic declanșat de premiul primit pentru „rolul său activ în societate”. În urma disputelor publice, organizatorul Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate a decis să-i retragă premiul.


VIDEO/Elevii au făcut pe jurnaliștii și au spus ce cred despre fake news. „Nu este deloc corect, unii ne mint pe față”


 

Citește mai multe despre olivia steer și anti pe Libertatea.

Comentarii