Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Comisia de anchetă privind interceptările din PSD, respinsă
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > UPDATE/ Comisia de anchetă privind interceptările din PSD, respinsă

UPDATE/ Comisia de anchetă privind interceptările din PSD, respinsă

Opoziția a vrut să verifice interceptările din PSD. PNL și PMP au cerut înființarea unei comisii de anchetă în Camera Deputaților, astfel încât acuzațiile aduse de Gabriela Firea să fie investigate. Deputații au respins solicitarea lor.

De Sorina Ionaşc,

Liberalii l-au acuzat pe Liviu Dragnea de faptul că a criticat Statul Paralel, însă „chiar Liviu Dragnea a stat la masă cu Statul Paralel, la șorici”.

„În urmă cu ceva ani, Direcţia de informaţii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne se ocupa de monitorizarea liderilor politici, iar la momentul respectiv DIPI se ocupa şi de monitorizarea ziariştilor. Scopul acestei Comisii de anchetă este de a clarifica aceste lucruri, aceste chestiuni extrem de grave. Nu este posibil să vorbim de poliţie politică la 11 ani de la aderarea României la Uniunii Europene”, a spus deputatul PNL, Florin Roman.

Acuzațiile Gabrielei Firea


Comisia de anchetă cerută de Opoziție se numește „PSDragnea face poliţie politică prin interceptări ilegale” și vine după scandalul dintre Gabriela Firea și Carmen Dan.

Primarul Capitalei a susținut că serviciu secret din Ministerul de Interne o spionează. Mai mult, a acuzat faptul că și ea, și familia ei, este urmărită și pe stradă.

„Sunt afirmații foartre grave pe care le-a făcut doamna Firea și cred că ar trebui să facă plângeri sau să aducă dovezi. Nu mai comentez nimic din ce spune doamna Firea, pe care am susținut-o până când o să-mi schimb această decizie”, i-a răspuns președintele PSD.

 

 

Close
Închide
  Close