Mergi direct la conținut »
Firea spune că a fost urmărită de o mașină, în timp ce mergea cu copiii la o petrecere
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Firea spune că a fost urmărită de o mașină, în timp ce mergea cu copiii la o petrecere

Firea spune că a fost urmărită de o mașină, în timp ce mergea cu copiii la o petrecere

Firea spune că a fost urmărită de o mașină, în timp ce mergea cu familia la o petrecere. Primarul Capitalei a precizat, luni, la Digi24, că nu este mulțumită de răspunsul dat de liderul PSD, la acuzația sa că o spionează, inclusiv la Primăria Capitalei. 

De Valentina Postelnicu,

Firea afirmă că nu îl crede pe Liviu Dragnea când spune că nu o spionează, mai ales că au fost persoane care au vizitat-o la Primăria Capitalei, pentru diverse probleme, și ulterior au fost întrebate de liderul PSD sau consilieri ai acestuia ce anume au căutat la ea.

În plus, Firea a dezvăluit că a fost urmărită chiar în urmă cu o zi, când a mers cu copiii la un loc de joacă. 

Ieri am fost cu mașina cu copiii la un loc de joacă. Ne-a urmărit o mașină. Soțul meu a schimbat direcția, am fost preluați de altă mașină. Suntem supravegheați, dar nu cred că trebuie să-mi pese, nu am nimic de ascuns”, a spus ea.

Liviu Dragnea, spunea, duminică, că nu a spionat-o pe Gabriela Firea, pentru că ”nu are un serviciu de spionaj”.

Eu nu pot să spionez pe nimeni, pentru că n-am serviciul propriu de spionaj, n-am informații, n-am serviciul propriu nici eu, nici partidul; astea sunt prostii’, a spus președintele PSD.

Firea a lansat, miercuri seară, un nou atac la Dragnea: „Mă spionează, inclusiv la sediul Primăriei Capitalei, unde are loc un  filaj„, a spus vicepreședintele PSD, la Antena 3.

Ea a precizat că liderul PSD dorește să știe cu ce persoane se întâlnește și a dat de înțeles că cea care o spionează ar putea fi chiar ministrul de Interne, Carmen Dan. 

Close
Închide
  Close