Mergi direct la conținut »
VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Șeful de campanie USR-PLUS: „Nu ne mănâncă sistemul!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Șeful de campanie USR-PLUS: „Nu ne mănâncă sistemul!”

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX: Șeful de campanie USR-PLUS: „Nu ne mănâncă sistemul!”

Deputatul USR Cătălin Drulă, șeful de campanie al alienței USR-PLUS, a declarat pentru Libertatea că în partid sunt oameni suficient de pragmatici încât să nu se lase absorbiți de sistemul politic actual, persoane care au realizări importante într-un mediu competitiv înainte să intre în politică.

„Nu ne mănâncă sistemul, avem doza de pragmatism necesară”, a mai spus deputatul USR.

Cum a obținut Alianța USR-PLUS un scor fabulos la alegeri aflați la ora 16.00, la Adriana Nedelea LA FIX.


Citește și: 

VIDEO | Cătălin Drulă, omul din spatele campaniei USR-PLUS, a dezvăluit secretele succesului din 26 mai: „Nu avem primari care iau oamenii de acasă să-i ducă la secție. A contat foarte mult cum am folosit instrumentele digitale”

Alianța USR-PLUS nu-l susține pe Nicușor Dan pentru primăria Capitalei. Cătălin Drulă: „A demisionat în ultima săptămână de campanie, vom susține un membru de partid”

Cătălin Drulă (USR): „Nu ne mănâncă sistemul, avem doza de pragmatism necesară”


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea. 

Close
Închide
  Close