MENIU CAUTĂ
15 Dec. 2016 19:07 , de Valentina Postelnicu

Orban, atac la liderii PNL: Lumina nu vine de la Cotroceni!

Distribuie

Orban, atac la liderii PNL. Deputatul liberal le transmite celor din conducere că lumina nu vine de la Cotroceni și că renașterea partidului nu poate veni de la cei care se prezintă, în mod fals, ca fiind favoriții președintelui.

'LUMINA NU VINE DE LA COTROCENI', spune Ludovic Orban pe Facebook. Deputatul afirmă că 'foarte multe prostii făcute de conducerea PNL au putut fi impuse ca decizii în partid fiind prezentate în mod fals ca reprezentând voința președintelui'.

'În realitate, sunt convins ca Johannis nu a știut de cele mai multe dintre ele. Foarte mulți lideri au încercat și încearcă în continuare să se legitimeze prin ușa deschisă pe care o au la Cotroceni. Multe numiri de oameni au fost făcute ca venind dinspre palat', spune deputatul PNL.

Ludovic Orban mai precizează că este momentul să se înteleagă faptul că 'renașterea PNL nu poate veni de la cei care se prezintă în mod fals ca fiind favoriții președintelui'.

'Renașterea PNL nu poate veni decât din coborârea cu picioarele pe pământ, din întoarcerea cu fața la oameni, din dialogul permanent cu societatea, din ascultarea voinței reale a oamenilor, din alegerea acelor liberali care au ca sursa a legitimității încrederea membrilor de la baza PNL și încrederea cetățenilor români. Altfel vom face rău și PNL și lui Klaus Johannis', mai spune Orban.

Și europarlamentarul PNL Theodor Stolojan și-a criticat colegii liberali pentru modul în care au acționat în campania electorală. Fostul lider liberal a spus, într-o declarație pentru Libertatea, că PNL nu a reușit să contracareze propaganda PSD și ALDE cu privire la performanța Guvernului Cioloș, pe care aceștia l-au identificat cu zero rezultate.

Citește mai multe despre ludovic orban, Alegeri parlamentare și PNL pe Libertatea.

Comentarii