Mergi direct la conținut »
Orban, convins că Iohannis și Dăncilă au vorbit despre grațiere: Sper să nu îndrăznească să comită o asemenea ticăloşie, ar arunca România în aer!
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Orban, convins că Iohannis și Dăncilă au vorbit despre grațiere: Sper să nu îndrăznească să comită o asemenea ticăloşie, ar arunca România în aer!

Orban, convins că Iohannis și Dăncilă au vorbit despre grațiere: Sper să nu îndrăznească să comită o asemenea ticăloşie, ar arunca România în aer!

Orban, convins că Iohannis și Dăncilă au vorbit despre Ordonanța pe grațiere: Sper să nu îndrăznească să comită o asemenea ticăloşie, ar arunca România în aer!, a mai spus liderul PNL, miercuri seară.

De Valentina Postelnicu,

Liderul PNL Ludovic Orban este convins că la întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă s-a discutat despre o posibilă OUG privind amnistia şi graţierea.

„Am convingerea că s-a discutat, nu am nicio îndoială în privinţa asta, că domnul preşedinte i-a atras atenţia doamnei prim-ministru, chiar dacă nu cunosc conţinutul acestor discuţii. Dar sunt convins că preşedintele – care întotdeauna a manifestat o preocupare şi o atitudine extrem de fermă în privinţa măcelăririi Legilor Justiţiei şi în privinţa emiterii unor acte normative care să afecteze regimul drepturilor şi libertăţilor – a avut întotdeauna o atitudine fermă”, a spus Orban, la sediul PNL.

El a mai spus că nu crede că joi Guvernul va emite o ordonanţă de urgenţă pe amnistie şi graţiere.

„Sper să nu îndrăznească totuşi să comită o asemenea ticăloşie care ar arunca România în aer. Oricât de deplasat, oricât de disperat ar fi Dragnea, aici e vorba de mulţi actori instituţionali care ei vor răspunde în cazul în care se va lua o astfel de decizie şi care îşi vor asuma o răspundere imensă în plan personal. Şi nu mi se pare că mulţi dintre ei sunt dispuşi să facă lucrul respectiv”, a explicat Orban.

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii
Recomandări

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

 

El nu a dorit să comenteze faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu a ieşit cu o poziţie după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă.

Orban a afirmat că, din informaţiile pe care le deţine, şedinţele conducerii Camerei Deputaţilor şi Senatului, care sunt programate joi, ar avea legătură cu forma în care a fost adoptată Legea privind taxarea off-shore.

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă s-au întâlnit azi la Palatul Cotroceni. Președintele și premierul au discutat circa jumătate de oră. Discuția a vizat preluarea președinției Consiliului UE, din ianuarie 2019, potrivit unui comunicat transmis de Guvern.

Citește și: VIDEO/Spionajul cibernetic şi războiul informatic, a cincea dimensiune a războiului convenţional. Ce riscă România în acest moment

Close
Închide
  Close