Mergi direct la conținut »
Gândiți-vă bine! Chiar vreți să vă luați repede un iPhone? De ce trebuie să mai așteptați
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Gândiți-vă bine! Chiar vreți să vă luați repede un iPhone? De ce trebuie să mai așteptați

Gândiți-vă bine! Chiar vreți să vă luați repede un iPhone? De ce trebuie să mai așteptați

Dacă aveați vreun gând să achiziționați un iPhone X sau iPhone 8 în perioada următoare, ei bine, uitați-l! Și asta pentru că săptămâna viitoare Apple va prezenta noile modele iPhone XS și iPhone 9, iar prețul actualelor modele ar urma să scadă. Astfel, nu o să mai plătiți o mie de dolari pe un smartphone lansat în 2017.

De Daniel Ionașcu,

Apple va prezenta trei noi iPhone-uri în data de 12 septembrie.

Este vorba de iPhone 9, un model cu ecran LCD de 6,1 inchi și două modele cu ecran OLED: unul de 5,8 inchi și altul de 6,5 inchi. Acestea vor fi noile vârfuri de gamă și se vor numi iPhone XS și iPhone XS Plus.

Cele trei modele vor păstra designul iPhone X, inclusiv infamul notch, respectiv zona din partea de sus a ecranului care include senzorii pentru sistemul de identificare facială.

Concomitent, acestea vor veni cu procesoare Apple A12, mai performante.

Prețuri mai mici

Surpriza este însă că acestea vor costa mai puțin decât suratele lor prezentate anul trecut. Dacă iPhone X a pornit de la 999 de dolari anul trecut, noile modele vor veni cu prețuri mai accesibile.

Compania de consultanță Trendforce se așteaptă ca iPhone XS să coste între 899 și 949 de dolari, deci mai puțin decât iPhone X. Varianta iPhone XS Plus ar urma să pornească de la 999 de dolari.

Mai mult, Trendforce se așteaptă ca modelul “ieftin” iPhone 9 cu ecran LCD de 6,1 inch să aibă un preț între 699 și 749 de dolari.

Vechea generație se va ieftini

Concomitent, prețul modelelor din generația anterioară urmează să scadă odată cu lansarea noilor modele, astfel că achiziția unui iPhone acum reprezintă o decizie mai puțin inspirată.

Noile produse ar urma să fie disponibile începând cu vineri, 14 septembrie, potrivit presei internaționale. Apple încearcă în acest fel să evite situația de anul trecut, când timpii de așteptare erau foarte lungi.

Close
Închide
  Close