Acest credit cu gaj auto este oferit prin sistemul de amanet auto. Exista multe amanet-uri de cartier pe care le puteti gasi pe aproape orice strada, care pe langa aur si electronice, ofera un astfel de serviciu, insa nu prezinta siguranta, deoarece multe dintre acestea parcheaza masinile pe trotuar iar altele nici nu divulga locul in care se tine autoturismul gajat.

De aceea cel mai bine este sa se aleaga o companie sigura cum ar fi de exemplu cea mai mare companie specializata strict pe acest serviciu, deoarece astfel aveti avantaje cum ar fi garantia celui mai mic comision din Romania, siguranta masinii parcata intr-un garaj unde va puteti pune propriul lacat, paza 24h/24, monitorizare video permanenta pe telefonul dvs, numarul de kilometri ai autoturismului trecut in contrat, poze detaliate ale masinii la semnarea contractului, un singur comision stabilit clar in contract, fara alte comisioane sau clauze ascunse.

Cea mai mare companie de acest gen, Autokredit.ro ofera exclusiv imprumuturi cu garantii auto, are experienta de 5 ani in acest domeniu, si-a perfectionat de-a lungul timpului serviciile oferite de tip amanet auto. Toate detaliile fiind puse la punct, este singura firma de acest gen cu garaje pentru masinile amanetate, cu paza permanenta si chiar cu acces online permanent de catre client, pe baza unei parole primite la semnarea contractului.

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

La AutoKredit.ro , totul este clar si transparent, singurul cost fiind comisionul de amanet auto  care este de 0,3% pe zi din suma imprumutata si acest comision scade pana la 0.1% pe zi pentru sumele mari.

Valoarea maxima a unui credit cu garantie auto depinde de valoarea bunului gajat – evaluarea este gratuita si se face telefonic la numarul 0722.315.532 . Banii se dau pe loc, la semnarea contractului. Nu exista costuri ascunse.

A lua un credit cu gaj auto poate fi ideal in conditiile in care ai nevoie urgenta de bani si nu poti sta sa astepti saptamani dupa un credit la banci. Foarte multi clienti ai acestei firme au nevoie astfel de credite si pentru… nevoi de business. Antreprenorii au nevoie uneori de bani rapid, pe termen scurt, pentru a profita de anumite oportunitati. Datorita acestor nevoi de lichiditati, un antreprenor poate garanta (ca persoana fizica) cu autoturismul sau, care va ramane drept gaj pe perioada contractului in garajele AutoKredit – poate fi vorba de cateva zile, saptamani sau chiar luni de zile, deoarece odata cu plata lunara a comisionului se poate prelungi contractul de cate ori se doreste acest lucru de catre client.

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!
Recomandări

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!

AutoKredit ofera acest serviciu de amanet auto si pentru firme. Deci se pot amaneta si autoturisme inscrise pe societati comerciale iar in cazul acesta, sunt necesare doar cateva copii ale actelor firmei.

Foarte important este ca nu aveti nevoie de documente justificative, adeverinte de venit si ca aceasta firma ofera discretie. Nicio banca nu ofera bani atat de rapid si suma maxima pe care o puteti lua este de 100 de mii euro, dar trebuie ca si bunul gajat sa aiba o valoare semnificativ mai mare deoarece firma ofera maxim 80% din valoarea bunului gajat. Practic, poti obtine orice suma intre 500 sau 100,000 euro, cu doar 3 acte: Cartea masinii, talonul si buletinul, si bineinteles masina.

La AutoKredit, practic nu exista riscul de a pierde masina deoarece aceasta poate fi oricand pusa la vanzare direct de catre proprietar, care obtine astfel un pret corect. In acelasi timp, Autokredit.ro pune la dispozitia clientilor, gratuit, parcul auto in vederea prezentarii si eventual vanzarii autoturismului de catre clienti. In Romania, abia anul acesta, in 2016, bancile au fost obligate prin lege sa dea posibilitatea clientilor de a vinde casele ipotecate la banca, insa Autokredit a oferit pentru masinile gajate aceasta posibilitate inca din 2010, deoarece compania pune pe primul plan gradul inalt de satisfactie al clientilor.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens