De Andreea Radu,

„În 27 noiembrie eram internată de 3 zile și dimineață, la prima oră, ne-am trezit cu un băiat care avea un aparat de dezinsecție, fără niciun anunț în prealabil.

Noi am considerat să deschidem geamurile și să plecăm spre secția de terapie, acolo asistentele păzeau pacienții să nu alunece, pentru că se aluneca ca la patinoar”, a declarat pacienta Elena Andronic.

Femeia a povestit că a mers la medicul coordonator al spitalului și i-a relatat cele întâmplate, dar acesta i-a răspuns puțin sarcastic.

„Nu vă faceți probleme, că nu vă intoxicați ca la Timișoara!”, i-a spus medicul pacientei.

„Apoi, am făcut sesizarea la DSP. Am făcut un eritem pe față și o traheită.(…)
Acolo nu există niciun pic de empatie față de pacient. Acolo, nu întâmplător paturile sunt numerotate, pacienții sunt tratați ca niște numere”, a mai spus pacienta.

Elena Andronic spune că nu și-a revenit nici acum, ajungând acasă cu o faringo traheita care s-a transformat în viroză.

În urma sesizărilor făcute, DSP Constanța a amendat medicul coordonator de la spitalul Eforie Sud și a suspendat activitatea secției până la remedierea situației.

Libertatea a relatat, zilele trecute, cazul Secției de Recuperare Eforie Sud a Spitalului Județean Sf. Apostol Andrei Constanța, unde pică pereții pe pacienți, prin găurile acoperișului plouă, bolnavilor internați li se servește mâncare rece și fac dușuri la temperaturi extreme.

Citeşte şi:

Renovat cu 8 milioane de lei acum un an, din bani europeni, spitalul din Eforie Sud se prăbușește peste pacienți

Bolnavii din spitalul Eforie Sud acuză: ”Dezinfecția și dezinsecția s-au făcut cu pacienții în paturi! Medicul-șef ne-a spus să stăm liniștiți, că nu ne intoxicăm ca la Timișoara”

DSP Constanța a amendat medicul coordonator de la spitalul Eforie Sud pentru dezinsecția făcută cu pacienții în paturi: „Așa ceva nu se poate”

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile