11 Noi. 2017 16:20

Pacientă dusă cu o căruță la ambulanță în Vaslui

Distribuie

Pacientă dusă cu o căruță la ambulanță în Vaslui din cauza drumului impracticabil.

Echipajul de pe ambulanță a fost nevoit să transporte cu o căruță o pacientă bolnavă de diabet și inconștientă, din cauza drumului impracticabil, în localitatea Tăcuta din județul Vaslui.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Vaslui a plecat spre comuna Tăcuta la o pacientă cu diabet, la ora 11:30, dar maşina nu a putut ajunge până la domiciliul femeii. Astfel că, asistenta și ambulanțierul au luat targa și echipamentele medicale și au pornit pe jos spre casa bolnavei. Au transportat-o apoi pe femeie cu o caruță până la salvare, iar drumul dus-întors a durat 50 de minute.

Deși comuna Tăcuta este la 45 de km de municipiul Valsui, echipajul SAJ a reușit să o aducă pe femeie la spital după mai bine de două ore de la plecarea în misiune.

Aceste imagini au fost surprinse la doar o zi după ce paramedici de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui au fost filmați mergând pe jos, pe un deal, cu targa în spate, pentru a ajunge la un pacient. Deoarece ambulanţa a rămas împotmolită pe un drum de pământ, în localitatea Găvanu, un echipaj medical a plecat pe jos, peste un deal, pentru a ajunge la un pacient.

 


Citește și: Un om de afaceri din județul Suceava a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă. Fiica sa de 17 ani este unul dintre suspecți


 

Loading...
Comentarii