14 Ian. 2018 17:12 , de Raluca Diaconu

Parlamentarii PSD de Timiș: Guvernul Tudose ar trebui să-și vadă de guvernare

Distribuie

Parlamentarii PSD de Timiș cred că Guvernul Tudose ar trebui să-și vadă de guvernare, dar spun că vor respecta decizia CEX.

'Din punctul meu de vedere, guvernul ar trebui să-și continue activitatea. Susțin guvernul actual, bineînțeles că va trebui să respectăm decizia CEX, dar părerea mea este că guvernul actual trebuie să meargă mai departe. Până acum, toate reformele începute și ceea ce s-a întâmplat pe noul Cod Fiscal… eu consider că trebuie să meargă mai departe. Rezultatele, din punctul meu de vedere, au fost foarte bune', ne-a declarat Adrian Pau, deputat PSD de Timiș.

Parlamentarul Bianca Gavriliță este de părere că liderii partidului ar trebui să se așeze la o masă pentru a-și rezolva problemele și spune că are încredere că asta se va întâmpla.

„Eu cred că ar trebui să se așeze la o masă și să ne rezolvăm disputele așa cum o face un partid de calibrul PSD, noi avem o guvernare de dus, nu avem nevoie de o altă criză. Sunt convinsă, de altfel, că toți actorii implicați vor găsi înțelepciunea, și cunoașterea, și experiența pe care o au pentru a rezolva problemele', ne-a spus Bianca Gavriliță, deputat PSD de Timiș.

Comitetul Executiv Național al PSD decide luni soarta Guvernului.

Tudose și Dragnea își împart taberele, organizațiile județene anunțând, rând pe rând, în cursul zilei de sâmbătă, prin mesaje publice postate pe paginile de socializare, cum se poziționează în războiul dintre șeful Executivului și actuala conducere a partidului.

Citește și: PSD decide luni soarta Guvernului; Tudose și Dragnea își împart taberele

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii