Mergi direct la conținut »
Partenerul Andrei de la „Dansez pentru tine”, pe scena „Românii au talent”. Ce i-a spus artista atunci când l-a văzut
Ştiri Libertatea > Ştiri

Partenerul Andrei de la „Dansez pentru tine”, pe scena „Românii au talent”. Ce i-a spus artista atunci când l-a văzut

Andra și Florin Birică s-au cunoscut în 2006, când au participat la prima ediție "Dansez pentru tine", unde au și câștigat marele premiu. La 13 ani distanță, tânărul a urcat pe scena „Românii au talent”, alături de corul  Aletheia, pe care cei patru jurați i-au trimis în etapa următoare cu patru de da.

În ediția de vineri seara, 19 aprilie, Florin Birică a apărut pe scena de la „Românii au talent”, emisiune în juriul căreia se află Andra.

Artista a a mărturisit că Florin Birică îl admira foarte mult pe Mihai Petre la „Dansez pentru tine”. „Atunci când dansam împreună cu Florin, era foarte supărat că Mihai nu era coregraful nostru”, a spus cântăreața la Pro tv.  Mai mult aceasta a recunoscut că i-a privit diferit pe acești concurenți tocmai datorită trecutului cu Florin. „V-am văzut cu alți ochi. Nu știu dacă v-a spus Florin, dar el a fost partenerul cu care am câștigat „Dansez pentru tine”. Alături de el am învățat să dansez. Ultima dată mi-ai spuc că te-ai apucat să cochetezi cu muzica, dar nu m-am gândit că tu cânți așa frumos. Mă bucur că ți-ai găsit locul într-un grup atât de talentat și că faci treaba asta. Vă felicit pe toți, a sunat foarte bine”, a mai adăugat ea.

Citește și

Liviu Dragnea, mesaj către premierul Dăncilă: „O felicit pentru modul cum rezistă, sper să nu aibă probleme cu coloana”. Ironii la adresa lui Lazăr: „Sunt puțin mâhnit că a ieșit la pensie”

 

Close
Închide
  Close