Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Elevă șantajată cu poze nud pentru a participa la orgii sexuale. Au publicat pe facebook imagini cu ea goală, pentru a o face să cedeze
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV/ Elevă șantajată cu poze nud pentru a participa la orgii sexuale. Au publicat pe facebook imagini cu ea goală, pentru a o face să cedeze

EXCLUSIV/ Elevă șantajată cu poze nud pentru a participa la orgii sexuale. Au publicat pe facebook imagini cu ea goală, pentru a o face să cedeze

O elevă de liceu din Timișoara a trăit câteva luni sub amenințarea unor indivizi care intenționau să o atragă în jocurile lor murdare. Pentru a obține de la liceană favorurile sexuale pe care și le imaginau chiar și într-o orgie, cei trei i-au făcut chiar și un profil fals de facebook în care au postat fotografii nud cu fata. Imaginile fuseseră obținute chiar de la ea și cu ajutorul acestora sperau să o compromită și astfel să le cedeze insistențelor de a participa la o partidă de sex în grup.

De Cristian Burcioiu,

Necazurile fetei au început odată cu apariția în viața ei a unui tânăr de 18 ani, pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare și care a lăsat-o să creadă într-o iubire sinceră. Luată de val, eleva nu a realizat pericolul și a intrat în jocul ”amorezului” care – după ce i-a câștigat încrederea în timpul câtorva întâlniri – i-a cerut să pozeze nud pentru el.

Eleva a căzut în capcana ”iubitului”, s-a pozat goală și i-a trimis fotografiile pe internet. A urmat șantajul

Cum nici prin minte nu i-a trecut că este vorba despre o capcană cu iz sexual, fata a acceptat să se fotografieze goală și să-i trimită pe internet câteva ipostaze sexy în care ea apărea complet dezbrăcată. Asta, cu atât mai mult cu cât și ”iubitul” ei îi încinsese imaginația cu niște imagini similare, în care el era personajul principal. Din acest moment însă, lucrurile au cam scăpat de sub control pentru liceană pentru că pe fir au mai intrat încă doi amici de-ai așa-zisului ei iubit, care au ticluit un plan prin care să o atragă pe fată într-o orgie sexuală.

Când s-au plictisit să o vadă goală în poze, șantajiștii i-au cerut elevei o partidă de sex în grup

Când s-au săturat să-i tot ceară fotografii cu ea goală, cei trei tineri cu  vârste cuprinse între 18 și 26 de ani și-au zis că e momentul să treacă la alt nivel. I-au cerut fetei, prin vocea celui mai în ”vârstă”, să se culce cu ei. Abia atunci eleva de liceu s-a speriat și le-a spus totul polițiștior de la IPJ Timișoara care, împreună cu procurorii DIICOT, au declanșat supravegherea șantajiștilor care erau în căutarea unui premiu sexual obținut prin amenințări.

”Între timp, ei îi făcuseră un cont pe facebook cu fotografiile nud primite chiar de la ea încercând astfel să-i creeze o proastă reputație. Fata nu a cedat șantajului și amenințărilor și a spus totul polițiștilor. Cei trei au fost duși  la audieri. Pentru că există suspiciuni că și alte fete ar mai fi fost șantajate în același fel de cei trei, calculatoarele găsite acasă la ei le vor fi percheziționate informatic. Ei sunt acuzați de pornografie infantilă, șantaj și amenințări”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Close
Închide
  Close