Mergi direct la conținut »
UPDATE: Pieton lovit de un șofer care circula pe linia de tramvai pe șoseaua Ștefan cel Mare. Circulația tramvaielor a fost reluată Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: Pieton lovit de un șofer care circula pe linia de tramvai pe șoseaua Ștefan cel Mare. Circulația tramvaielor a fost reluată

UPDATE: Pieton lovit de un șofer care circula pe linia de tramvai pe șoseaua Ștefan cel Mare. Circulația tramvaielor a fost reluată

Circulația tramvaielor a fost blocată, vineri, pe șoseaua Ștefan cel Mare, în dreptul Spitalului Colentina, după ce un șofer, care a circula pe linia de tramvai a lovit un pieton. Din primele informații, victima este un bărbat de 35 de ani.

UPDATE 10:25: Circulația tramvaielor a fost reluată pe bulevardul Ștefan cel Mare, după ce a fost blocată aproape o oră și jumătate.


Șoferul unei mașini, un tânăr de 32 de ani, se deplasa pe șoseaua Ștefan cel Mare, dinspre strada Lizeanu, și, în momentul în care a ajuns în dreptul stației de tramvai Dr. Grozovici, a lovit un pieton. Victima, un bărbat de 35 de ani, este conștientă, au anunțat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Este blocată calea de rulare a tramvaielor, pe sensul spre Obor. Cel puțin 15 tramvaie s-au strâns, din dreptul străzii Vasile Lascăr spre stadionul Dinamo.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Potrivit Mediafax, STB a anunțat, printr-un mesaj postat pe Twitter, că sunt blocate ambele sensuri de tramvaie ale liniilor 1, 10, 34 şi 46.

foto: Vlad Chirea


Citește și FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”


 

Close
Închide
  Close