Mergi direct la conținut »
VIDEO | Pieton reținut de Poliția Locală, cu scandal, după ce a traversat strada printr-un loc nepermis
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO | Pieton reținut de Poliția Locală, cu scandal, după ce a traversat strada printr-un loc nepermis

Pieton reținut de Poliția Locală, după o traversare neregulamentară. Un bărbat care a traversat neregulamentar și apoi a refuzat să se legitimeze, în fața unei patrule de polițiești locali din București, a fost reținut de aceștia în plină stradă.

UPDATE 22 ianuarie: Reprezentanții Poliției Locale a Municipiului București (PLMB) susțin că tânărul încătușat era prietenul unei șoferițe care-și oprise mașina chiar în stația de autobuz de la Hanul Manuc. El, susțin polițiștii de la PLMB a devenit recalcitrant când agenții i-au cerut prietenei sale să le prezinte documentele. Pe pagina de Facebook, Poliția Locală prezintă tot filmul evenimentelor.

Doar că lucrurile nu au stat atât de ușor și calm, cum par. Totul s-a transformat într-un adevărat circ, iar bărbatul s-a ales cu amendă şi dosar penal pentru ultraj.

Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook “România Live”.

Martorii i-au apostrofat pe agenți, dar pietonul recalcitrant tot n-a scăpat de consecințele gestului său.

Totuși, concluzia celor din jur este aceea că agenții respectivi au tupeu de polițiști și că acțiunea lor fost una exagerată și chiar îi acuză de exces de zel.


CITEȘTE ȘI… REPORTAJ/ „Elveția României”, domeniul schiabil de care s-a îndrăgostit Iohannis. Cum arată pârtiile preferate ale președintelui

EXCLUSIV | CFR Călători a vândut bilete cu loc într-un vagon-fantomă. S-a creat un imens scandal (VIDEO)


 

Close
Închide
  Close