Mergi direct la conținut »
A plecat la vânătoare, dar a ucis un om. Vânătorul a explicat că a tras după altceva
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A plecat la vânătoare, dar a ucis un om. Vânătorul a explicat că a tras după altceva

A plecat la vânătoare, dar a ucis un om. Vânătorul a explicat că a tras după altceva

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Republica Moldova a plecat la o partidă legală de vânătoare. Omul avea permis de port armă, totul era ok. Mai puțin vederea.

El a împușcat un bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna Chircăiești. Drama a avut loc într-o pădure de la marginea localității Plop-Știubei, din raionul Căușeni, a informat publika.md.

A spus că a tras după o vulpe

Vânătorul care a ucis un om a fost imediat luat la întrebări de oamenii legii, iar explicația lui a fost halucinantă. A vrut să tragă după o vulpe. Dar mai târziu a văzut că a rănit un câine și a omorât un om.

„Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Făptuitorul este cercetat în libertate. Dacă va fi găsit vinovat riscă pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani”, a spus ofiţerul de presă IP Căuşeni, Silvia Vetcu.


CITEȘTE ȘI: Petrecerea de Revelion din Times Square, New York, dedicată libertății presei. ”Jurnaliștii se află sub amenințare și rolul lor e pus sub semnul întrebării!”

Close
Închide
  Close