Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ploaia torențială din București. Peste 100 de intervenții ale pompierilor, după inundarea mai multor străzi, curți și subsoluri. Și stația de metrou Aviatorilor a fost inundată

Ploaia torențială din București. Peste 100 de intervenții ale pompierilor, după inundarea mai multor străzi, curți și subsoluri. Și stația de metrou Aviatorilor a fost inundată

Codul portocaliu a făcut probleme în Capitală, vineri seară. Mai multe străzi au fost inundate în urma ploii abundente, iar cele mai mari probleme au fost în Colentina, zona Doamna Ghica, precum și în Pantelimon.

În urma ploilor abundende, pompierii au intervenit în 106 cazuri în București (81 locuințe, 16 curți, 9 zone publice) și în 134 cazuri în județul Ilfov (92 locuințe, 36 curți, 6 zone publice), potrivit ISU București-Ilfov. 

În Capitală, cele mai mari probleme au fost semnalate în Pantelimon și Colentina, unde pompierii au intervenit pentru pentru extragerea apei acumulate în subsoluri, case, dar și pe străzi.

Străzile din zona Doamna Ghica, Plumbuita:

Ploaia abundentă a paralizat traficul în mai multe zone din București, precum pe strada Fabrica de Glucoză, unde mașinile au circulat bară la bară:

Probleme au fost și la stația de metrou Aviatorilor, care fost inundată, iar oamenii au reușit cu greu să traverseze stația.

În zona Obor, un autobuz STB a fost inundat, un călător filmând cu telefonul mobil apa care a pătruns în mijlocul de transport. Pe imagini se vede cum călătorii își țin picioarele ridicate, în încercarea de a nu se uda.

Despre problemele care au fost vineri seară în Capitală, Apa Nova a transmis că o ploaie precum cea din Pantelimon „apare o dată la 100 de ani”, iar o ploaie precum cea din Colentina apare „o dată la 50 de ani”.


Citește și:

UPDATE / Rectorul și prorectorul Academiei de Poliţie au demisionat. Carmen Dan le ceruse să renunțe la funcții, fiind urmăriți penal

Close
Închide
  Close