MENIU CAUTĂ
02 Dec. 2018 22:59

Podeaua unei clădiri vechi din București s-a prăbușit. Imagini de la intervenția pompierilor

Distribuie

Podeaua unei clădiri vechi din București s-a prăbușit, duminică seara, dar, din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Accesul în clădirea de pe strada Franceză din București nu mai este posibil după ce planșeul de la parter s-a năruit pur și simplu, în subsol.

Pompierii au intervenit imediat ce s-a dat alarma la numărul de urgență 112, și le-au solicitat locatarilor să rămână la etajele clădirii, de unde vor fi coborâți cu autoscara.

Planșeul de la nivelul parterului unei clădiri de locuit din str Franceză 32 s-a prăbușit, nu se mai poate realiza accesul în interior. Imobilul are 2 scări, în total 12 apartamente. Nu sunt persoane rănite.
La caz se afla pompierii Deta
șamentului Mihai Voda și Detașamentului Special de Salvatori.
Se iau masuri pentru evacuarea
și relocarea locatarilor, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, reprezentata de viceprimar. Locatarii au fost direcționați spre etaje, de unde vor fi coborâți cu autoscara„, a informat ISU București-Ilfov.

Clădirea va fi evaluată din punct de vedere al riscului de prăbușire, iar dacă acesta va fi minim, pompierii intenționează să construiască o podea provizorie.

„Dacă situația o va permite, se va realiza o cale de acces provizorie, concomitent cu evaluarea gradului de risc ca și alte elemente de construcție sa fie afectate. Persoanele evacuate au posibilitatea să fie cazate în spațiile puse la dispoziție de PMB, la blocurile gemene de la Piața Națiunilor Unite”, a adăugat sursa citată.

Sursa imaginilor: ISU București-Ilfov


Citește și: Comisarul Gărzii de Mediu Iași care a lovit-o pe Ana și-a schimbat declarația și dă vina pe fata de 18 ani paralizată: „Nu a traversat pe trecerea de pietoni!”


 

Citește mai multe despre cladire, planseu și pompieri pe Libertatea.

Comentarii