Mergi direct la conținut »
Pokemon Go. Românii merg să vâneze pokemoni în Herăstrău

Jocul Pokemon Go, care s-a lansat oficial și în România, a lansat o adevărată isterie la nivel mondial. Cea mai bună dovadă în acest sens sunt scenele care au avut loc în două parcuri din Statele Unite, unde zeci de pasionați ai jocului s-au adunat pentru a prinde Pokemoni. Isteria se extinde și în România, unde parcul Herăstrău este luat cu asalt de oameni care vor să prindă pokemoni.

De Miruna Darcovici,

După modelul americanilor care mers în grup în Central Park din New York, unde au început să alerge disperați pentru a prinde mai mulți pokemoni sau poate chiar unii rari, ”legendari”, românii pasionați de acest joc au început să organizeze întruniri pentru a-și crește numărul de creaturi din pokebox.

Deși câțiva pasionați au fost deja aproape în fiecare zi în parc pentru a prinde mai mulți pokemoni – și asta pentru că în parcuri sunt mai mulți – acum au apărut evenimentele pe Facebook, unde întâlnirile sunt organizate dinainte, cu reguli și negocieri. ”La vanatoare de pokemoni (partea I)” este un eveniment care va avea loc vineri, după cum anunță organizatorii pe o rețea de socializare. Fanii Pokemon Go își dau întâlnire la ora 23, vineri seara, î Parcul Herăstrău. ”Cel mai mare grup Pokemon Go din România organizează în această vineri un traseu de hunting pokemoni, însoțit de lure-uri în locurile cheie din București! Evenimentul va avea loc vineri, 22 iulie, pe traseul Parcul Herăstrau- Arcul de Triumf – Șos. Kisselef – Parcul Kisselef – Piața Victoriei – Piața Română. Vă așteptăm cu lure cu mare să găsim acei pokemoni rari pe care îi dorim, să socializăm, să luăm o gură de aer și să vânăm cu succes. Punct de întâlnire: statuia Charles de Gaulle, Herăstrău”, anunță organizatorii, iar sute de oameni au anunțat că vor veni la întâlnire.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

De asemenea, este pregătită încă de pe acum și ”Cea mai mare adunare a jucătorilor de Pokemon Go”. ”La East European Comic Con va avea loc cea mai mare adunare a jucătorilor de Pokemon Go. Pe 11-13 Noiembrie vă așteptăm la Romexpo să ne cunoaștem. Pentru voi am pregătit un spațiu imens plin cu surprize!”, anunță un alt grup pe Facebook.

Pokemon Go. Mesajul Polției despre Pokemon Go

Cum Pokemon Go a devenit un adevărat fenomen, iar peste hotare deja s-au produs numeroase accidente din acest motiv, Poliţia Română a realizat o nouă campanie de prevenire. În contextul fenomenului „Pokemon Go” şi având în vedere accidentele la care se pot supune oamenii, poliţiştii informează asupra acestor riscuri şi le oferă jucătorilor câteva sfaturi. ”Puteţi găsi Pokemonii, respectând în acelaşi timp regulile de circulaţie şi protejându-vă pe dumneavoastră şi pe cei din jur!”, este mesajul Poliţiei Române.

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?
Recomandări

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?

 

pokemon go politia

Mesajul a fost apreciat de fanii paginii de Facebook a Poliției Române, unii dintre ei chiar glumind pe această temă. ”Acum hoții se pot apăra! Ți-au spart casa din cauză că aveai un pokemon legendar în ea!”, a scris unul dintre internauți.

Sâmbătă, în prima zi în care Pokemon Go a apărut în ţara noastră, jocul a fost mai greu de accesat, dintr-un motiv foarte simplu. În aceeaşi zi, el s-a lansat şi în alte ţări din Europa, dar şi din Japonia. Din această cauză, serverele au avut mari probleme, iar în unele ţări nu au funcţionat deloc.

Pokemon Go. De ce este atât de special jocul cu „monstruleţi”

Pokemon Go s-a lansat în urmă cu o săptămână, în statele Unite, şi a cucerit deja milioane de useri. Ce are acest joc atât de special? Ei bine, noutatea absolută este aceea că îmbină realitatea cu aventura virtuală şi îi dă utilizatorului impresia că face parte din joc. Jocul Pokemon Go este gratuit, disponibil pe IOS şi pe AppStore.

Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile
Recomandări

Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile

 

Pokemon Go. Cum se joacă

Pokemon Go nu are limită de vârstă şi este un joc foarte simplu, în care tot ce trebuie să faci este… să te plimbi şi să găseşti pokemoni. Atunci când vezi unul, trebuie să arunci poke-mingea peste el, pentru a-l captura. De fiecare dată când prinzi în pokemon, el se duce în „pokedex” şi utilizatorul creşte în nivel.

Trebuie să ştii însă că acest joc care a cucerit lumea are şi câteva neajunsuri. În primul rând, atunci când îl downloadezi, trebuie să îţi faci un cont. Odată făcut contul, vei putea să îţi personalizezi pokemonul, iar mai apoi te vei trezi în joc, exact în locul în care te afli în realitate.

Pentru ca jocul să funcţioneze, accesul la GPS trebuie să fie pornit, luminozitatea telefonului trebuie să fie maximă, ceea ce înseamnă că bateria se va consuma destul de repede.

Close
Închide
  Close