Mergi direct la conținut »
Poliția Locală București nu va defila la parada de 1 Decembrie. Gabriela Firea: „Nu este un semnal bun”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Poliția Locală București nu va defila la parada de 1 Decembrie. Gabriela Firea: „Nu este un semnal bun”

Poliția Locală București nu va defila la parada de 1 Decembrie. Gabriela Firea: „Nu este un semnal bun”

Poliția Locală București nu va defila la parada de 1 Decembrie. Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de părere că acest lucru nu este un semnal bun pentru polițiștii locali. 

Este primul an în care Poliția Locală București nu va defila la parada de 1 Decembrie, lucru care a nemulțumit-o pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, care este de părere că aceasta decizie i-ar putea face pe polițiștii locali să se simtă jigniți.

„Am fost neplăcut surprinsă să aflu că acest an este primul în care Poliției Locale București, care reprezintă polițiile locale din toată țara, din toate județele, nu i se mai permite să defileze nici măcar un minut. Nu știu cine nu a vrut, cineva clar nu a vrut și ne-a tăiat de pe listă. Este primul an în care poliția locală, prin reprezentanții de la București, nu va putea defila. Și cred că nu este un semnal bun pentru acești oameni care nu lucrează în condiții tocmai bune și nici nu au salarii mari și cred că se simt jigniți în acest moment”, a spus Gabriela Firea, la România Tv, potrivit b365.ro.

Parada de 1 Decembrie, pe sub Arcul de Triumf

Primarul Capitalei a spus că lucrările la Arcul de Triumf vor fi finalizate la sfârșitul acestei luni, pentru ca parada de 1 Decembrie să poată fi organizată, pentru prima oară după mulți ani, pe sub Arcul de Triumf.

„Am fost în grupul de lucru care organizează parada militară pentru Ziua Națională, după câțiva ani de absență, anul acesta, la Arcul de Triumf. Au fost lupte seculare — că să folosesc o metaforă — în urma cărora am reușit să deblochez șantierul de la Arcul de Triumf deoarece constructorul — asocierea dintre două firme de construcții—, consultantul și proiectantul nu aveau o poziție convergentă, aveau poziții ireconciliabile”, a spus Firea.

Citește și: Minivacanța de 1 Decembrie umple hotelurile și pensiunile din zonele turistice

Close
Închide
  Close