Mergi direct la conținut »
Poliția Rutieră face razii de proporții, în perioada 13-19 mai. Sunt vizați doar anumiți șoferi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Poliția Rutieră face razii de proporții, în perioada 13-19 mai. Sunt vizați doar anumiți șoferi

Poliția Rutieră face razii de proporții, în perioada 13-19 mai. Sunt vizați doar anumiți șoferi

În perioada 13 – 19 mai, Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) coordonează, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

De Dragoș Tănase,

Astfel, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, Poliția Română desfășoară acțiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.

În cadrul acțiunii, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Activităţile de control se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL), potrivit România TV.

De curând, a avut loc o operațiune a Poliției la Mall Promenada din Capitală, după ce un bagaj uitat a stârnit panică! (FOTO &VIDEO)


Citește și:

Cozi de doi kilometri la ieșirea din România spre Bulgaria! Sfatul Poliției de frontieră pentru șoferi: cumpărați vignetele online, pentru a evita aglomerația din vamă!

Cât câștigă șoferii în România: salariile încep de la 1.900 de lei, iar cei care fac transport internațional pot ajunge la 7.000 de lei


 

Close
Închide
  Close