Mergi direct la conținut »
Poliția scoate pe șosele toate radarele. Șoferii grăbiți, „vânați” cu radarul-pistol
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Poliția scoate pe șosele toate radarele. Șoferii grăbiți, „vânați” cu radarul-pistol

Poliția scoate pe șosele toate radarele. Șoferii grăbiți, „vânați” cu radarul-pistol

Dacă aveți de gând să plecați din orașe azi și mâine, e bine să știți că Poliția scoate pe șosele toate radarele. Oamenii legii nu iartă nimic. Dovadă stă faptul că peste 20 de șoferi grăbiți, care au încălcat limita de viteză, au fost amendați într-o singură oră pe DN1, în apropiere de București.

Cea mai mare viteză pe DN 1 s-a înregistrat în zona comunei Săftica – 105 km/oră, potrivit Digi24.ro. Limita de viteză pe acea porțiune de drum este de 70 de kilometri pe oră, spun polițiștii.

24 de șoferi grăbiți au fost opriți, după ce au fost prinși de radarul-pistol al Poliției. Aparatul poate înregistra viteza de la o distanță de un kilometri, așa că puțini au fost cei care au scăpat neamendați.

Poliția scoate pe șosele toate radarele pentru a-i prinde pe șoferii „viteziști”

Oamenii legii vor să îi sancționeze pe toți cei care circulă cu viteză. În această săptămână, polițiștii au aplicat 14.000 de contravenții și au constatat infracțiuni la regimul rutier. Așa se face că 800 de șoferi au rămas fără permis. Pe lângă cei care au depășit limita vitezei, polițiștii au găsit în trafic foarte mulți șoferi băuți.

În urmă cu șase zile, Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au oprit pe Autostrada A3 Turda – Borș, un șofer care conducea un autoturism cu viteza de 235 de kilometri pe oră.

Close
Închide
  Close