Mergi direct la conținut »
UPDATE: Nou caz de ultraj în Capitală. Poliţist bătut în stradă, în zona Parcul Circului. Agresorii, tată și fiu, audiați și puși sub acuzare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: Nou caz de ultraj în Capitală. Poliţist bătut în stradă, în zona Parcul Circului. Agresorii, tată și fiu, audiați și puși sub acuzare

UPDATE: Nou caz de ultraj în Capitală. Poliţist bătut în stradă, în zona Parcul Circului. Agresorii, tată și fiu, audiați și puși sub acuzare

Un nou incident în care a fost lovit un polițist, la aproape două luni de la cazul Boureanu, a avut loc în Capitală, aproape de Parcul Circului. Un polițist care a intervenit pentru aplanarea unui conflict a fost lovit cu pumnul de un șofer. În conflict s-a implicat și tatăl șoferului, pe care polițiștii au fost nevoiți să îl imobilizeze, pentru că era violent. Cei doi agresori, tată și fiu, au fost audiați și puși sub acuzare pentru ultraj.

De Livia Lixandru,

UPDATE: Judecătoria Sectorului 2 a decis ca șoferul acuzat de ultraj, Marius Costache, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 i-au audiat și i-au pus sub acuzare pe Marius Costache pentru ultraj și pe tatăl acestuia, Radu Costache, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

La finalul audierii, procurorii l-au dus pe Marius Costache în fața instanței, care a admis cererea de arestare preventivă. Șoferul acuzat de ultraj poate ataca decizia, dar va aștepta în arest judecarea contestației sale la Tribunalul București.

Două echipaje de poliție au mers, marți seară, în zona Parcului Circului, după ce, în jurul orei 21.30, au fost chemați să aplaneze un scandal izbucnit între un șofer și mai multe persoane.

”În jurul orei 21.30, prin apel 112 a fost sesizat un scandal, în zona unui parc din Sectorul 2. La fața locului s-au deplasart două echipaje de poliție, care au constatat că un șofer a avut o dispută verbală cu mai multe persoane, conflictul fiind aplanat”, spun reprezentanții Poliției Capitalei, pentru Libertatea.

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări

La scurt timp după ce au ajuns polițiștii a venit și tatăl șoferului, nervos, polițiștii fiind nevoiți să îl imobilizeze, pentru că era violent. Șoferul, când a văzut că tatăl lui este imobilizat, a devenit agresiv și i-a dat un pumn unui polițist.

Cei doi agresori, tată și fiu, au fost luați de polițiști și duși pentru audieri la Secția 6 de Poliție, fiind acuzați de ultraj.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 urmează să stabilească ce măsuri vor fi luate în cazul celor doi bărbați, pentru că au lovit și au agresat verbal polițiști.

Noul caz de ultraj are loc la nici două luni după ce fostul deputat Cristian Boureanu a lovit un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei și i-a amenințat pe colegii acestuia, după ce au oprit mașina în care se afla fostul deputat, în zona Piața Charles de Gaulle. Pe filmul incidentului, făcut public de Brigada Rutieră, se vede cum Boureanu îi ameninţă pe poliţişti şi îl loveşte pe unul dintre ei, dar și că poliţistul căruia i-a prins mâna la portiera maşinii îi spune că este beat, îl ameninţă că îl „scoate” la ştiri şi că îi face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală. În ultima parte a filmului, Boureanu îl lovește a doua oară pe polițist, iar acesta îi întoarce lovitura, dându-i un pumn în faţă fostului deputat.  (Vezi AICI filmul scandalului care a dus la arestarea lui Boureanu).

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'
Recomandări

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'

Acestea nu sunt singurele cazuri în care polițiștii au fost  agresați în timpul misiunii.

În localitatea Tărtășești din județul Dâmbovița, un bărbat a lovit doi polițiști care au venit să aplaneze un conflict între acesta și fratele său, pe terasa dintr-o benzinărie din localitate. Agresorul a fost acuzat de ultraj și arestat preventiv.

Un bărbat din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov, a rănit doi agenți de poliție, în noaptea de duminică spre luni. Pe unul dintre aceștia l-a tăiat cu cioburile unui pahar spart la un braț, în timp ce pe celălalt l-a mușcat.

Close
Închide
  Close