Mergi direct la conținut »
Doi polițiști din Mangalia au fost reținuți pentru luare de mită. Au fost prinși în flagrant
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi polițiști din Mangalia au fost reținuți pentru luare de mită. Au fost prinși în flagrant

Doi polițiști din Mangalia au fost reținuți pentru luare de mită. Au fost prinși în flagrant

Doi polițiști din Mangalia au fost reținuți pentru luare de mită, după ce au fost prinși în flagrant de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție din Constanța. Cei doi agenți au primit bani de la un șofer oprit în trafic pentru a nu-i aplica o amendă.

Cazul de corupție a ieșit la iveală, în urma unei sesizări primite la linia telefonică Telverde Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție — 0800.806.806.

Doi polițiști din Mangalia au oprit în trafic, joi, o mașină, pentru a-l amenda pe șofer. Pentru a nu-l sancționa contravențional, cei doi agenți i-au cerut o sumă de bani bărbatului aflat la volan.

„Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic. Suspecții au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită”, se arată în comunicatul DGA.

Cei doi polițiști din Mangalia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar, vineri, urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.


Citește și Alarmă! Ouă infestate cu un pesticid periculos, depistate în România


 

Close
Închide
  Close