MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 10:50 , de Cristian Burcioiu

Polițistul atacat cu sabia și-a auzit fetele vorbind la telefon, după operația pe creier

Distribuie

Polițistul atacat cu sabia, a auzit, la telefon, vocile fiicelor sale la scurt timp după operația pe creier la care a fost supus. Soția ”mascatului” Dan Ciprian Sfichi, care-l veghează zi și noapte, l-a ajutat și i-a ținut în cele câteva minute aparatul la ureche pentru a-și putea auzi copilele. Ciprian nu a vorbit deloc, ci doar a ascultat vocile fiicelor sale timp în care i-a ”răspuns” soției prin strângeri ușoare ale mâinii drepte. 

 

UPDATE, ora 10,50. La îndemnurile psihologilor și ale specialiștilor în  neurochirurgie, soția lui Ciprian a recurs la o metodă bazată pe stimularea sentimentelor și a trăirilor interioare pentru a-l trezi pe polițist din starea de vegetație. Și-a sunat fetițele – care acum sunt în grija bunicilor -, și i le-a dat lui Ciprian la telefon.

'Preț de câteva minute, după operație, Ciprian și-a auzit copilele vorbind la telefon. Tot timpul soția sa i-a ținut aparatul la ureche, iar el doar a ascultat. Nu a putut să vorbească. Din fericire, Ciprian aude și înțelege tot ce se vorbește în jurul lui și chiar răspunde la întrebări prin strângeri ușoare ale mâinii drepte. Și piciorul drept dă semne că ar putea fi mișcat ușor', ne-au spus reprezentanți ai Poliției Române.

Unii dintre colegii luptătorului au anunțat chiar că bărbatul rănit grav ar fi vorbit cu micuțele. Cel puțin asta a scris un coleg al acestuia pe o pagină de socializare a polițiștilor de la Intervenții Speciale.

Starea polițistului rănit grav după ce a fost atacat cu sabia în timpul unei misiuni s-ar fi îmbunătățit.

„Acum câteva minute soția lui Ciprian i-a dat telefonul în mâna lui ca să își audă fetițele în timp ce vorbea cu ele. Ciprian a dus telefonul la ureche singur să le poată auzi! Dumnezeu a făcut minuni! Există Dumnezeu și există minuni, există medici buni! CIPRIAN TRĂIEȘTE! CIPRIAN RĂSPUNDE LA STIMULI! CIPRIAN SE VA FACE BINE! Să ne rugăm pentru el și Dumnezeu îl va face bine! Azi e o sărbătoare mare și s-au întâmplat minuni pentru El!”, este mesajul postat pe pagina de socializare de către unul dintre prietenii polițistului rănit.

Neurochirurgul Marius Dabija, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Nicolae Oblu' din Iași, a declarat că polițistul este în continuare în stare critică, deși au apărut mișcări pe partea dreaptă, ale mâinii și piciorului, notează digi24.ro.

Dan Ciprian Sfichi a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a-i scădea presiunea intracraniană provocată de un hematom intracerebral.

Polițiști și jandarmi din mai multe orașe din țară, precum și numeroși oameni inimoși, au donat sânge pentru polițistul care a fost rănit la cap de interlopul Alexandru Huțuleac în timpul unei percheziții efectuate marți dimineață la Rădăuți de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava.


Citește și VIDEO/ Cum sunt tăiate pădurile României. Masacrul din parcurile naționale


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii