Mergi direct la conținut »
Polițistul Ovidiu Iulian Luca a murit. A devenit erou după ce a salvat mama unui copil care voia să se sinucidă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițistul Ovidiu Iulian Luca a murit. A devenit erou după ce a salvat mama unui copil care voia să se sinucidă

Polițistul Ovidiu Iulian Luca a murit. A devenit erou după ce a salvat mama unui copil care voia să se sinucidă

Reprezentanții Primăriei muncipiului Hunedoara au anunțat că polițistul Ovidiu Iulian Luca a murit doar 48 de ani. Bărbatul era considerat unul dintre cei mai apreciați polițiști locali din oraș, după ce a salvat viața unei femei care voia să se arunce de pe un bloc turn.

Polițistul local Ovidiu Iulian Luca s-a urcat, în toamna anului 2013, s-a urcat pe acoperișul unui bloc cu zece etaje din Hunedoara, de pe care o femeie voia să se arunce în gol.

Femeia, mama a unui copil, a fost la un pas de a recurge la gestul extrem, însă a fost oprită la timp de polițist care a strâns-o în brațe cu putere și a tras-o de pe marginea acoperișului blocului, notează Adevărul.

Ovidiu Luca şi încă un bărbat au fost nevoiți să se lupte cu cea care voia să se sinucidă. Pentru că și-a salvat viața pentru a o salva pe hunedoreancă, polițistul Ovidiu Luca a fost premiat de comunitate în cadrul campaniei „Premianţii fără premii”.

„Ovidiu Luca a lucrat 13 ani în cadrul Poliţiei Locale din municipiul Hunedoara, iar din luna mai a acestui an s-a pensionat pe caz de boală. Ovidiu Luca a fost un bun coleg şi prieten, un angajat model, unul dintre oamenii cu care municipiul Hunedoara se mândreşte, un om şi un poliţist valoros, demn de consideraţie”, a informat Primăria Hunedoara.

România are, însă, numeroși eroi anomimi. Tot în județul Hunedoara, polițistul Florin Bolosin e tată pentru doi copii părăsiți.


Citește și CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Au sărit în flăcări pentru a-și salva semenii. Acum sunt numiți ”cei patru fantastici din Neos Voutzas”


 

Close
Închide
  Close