MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2018 09:20 , de Cristian Burcioiu

Măsuri speciale pentru polițistul pedofil. Este ținut într-o „cameră de protecție” în Arestul Central

Distribuie

Polițistul pedofil este ținut într-o cameră de protecție în Arestul Central, au declarat pentru Libertatea surse judiciare. 

Polițistul pedofil a cerut protecție în arest, în condițiile în care a primit numeroase amenințări odată cu scoaterea la suprafață a comportamentului de viață deviant pe care îl avea deja de câțiva ani. În aceste condiții, fiind polițist și cunsocând pericolele care îl așteaptă în arest, pedofilul a cerut să fie „cazat” în Arestul Central într-o cameră de protecție, separat de restul arestaților, au explicat pentru Libertatea surse judiciare.

Legal, procurorii, judecătorii, polițiștii, cei care lucrează în sistemele de apărare și aceia care se simt amenințați de grupările din care au făcut parte au dreptul în închisoare să ceară să fie ținuți într-o celulă separată sau stau în celulă cu oameni care să nu le pună viața în pericol. De același tratament beneficiază și violatorii și pedofilii.

În închisoare, pe de altă parte, nu există nicio diferență la capitolul protecție. „Legenda” spune că violatorii au parte de pedepse mai crunte în închisoare, din partea celorlalți deținuți, de aceea sunt ținuți în camere separate, sunt ținuți departe de deținuții periculoși.


Editorial de Claudiu Săftoiu. Dangăt de clopot peste Ardeal – drum deschis spre referendumul autonomist maghiar

Citește mai multe despre eugen stan pe Libertatea.

Comentarii