MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2018 14:51 , de Valentina Postelnicu

Ponta spune că a vorbit la telefon cu Sebastian Ghiţă, anul trecut, când i-a transmis ”La Mulți Ani!”

Distribuie

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, la Antena 3 că a vorbit la telefon cu Sebastian Ghiţă anul trecut, cu ocazia zilei de naştere a acestuia. El a făcut referire și la cetățenia sârbă pe care a primit-o recent. ”Sunt cetăţean român, familia mea trăieşte aici, aş vrea să trăiască aici şi copiii, dar Serbia este o ţară pe care o iubesc şi are un preşedinte pe care îl ajut cât pot să se integreze în UE", a spus Ponta. 

Întrebat când a vorbit ultima dată cu Sebastian Ghiţă, Victor Ponta a răspuns: „Cred că de ziua lui ( noiembrie – n.r.). L-am felicitat, aş uita dacă nu ar fi născut în aceeaşi zodie cu Traian Băsescu şi cu Liviu Dragnea, scorpioni. (..) I-am transmis ‘La Mulţi Ani’, aşa cum transmit cam tuturor celor pe care îi cunosc, să-i urez toate cele bune”.

Ponta a comentat și faptul că este consilierul preşedintelui Serbiei începând din anul 2016 și că a primit cetățenie sârbă, recent.

„Sunt din 2016 consilierul domnului Vucic. Suntem foarte buni prieteni de când era prim-ministru, a devenit preşedinte. Sunt cetăţean român, familia mea trăieşte aici, aş vrea să trăiască aici şi copiii, dar Serbia este o ţară pe care o iubesc şi are un preşedinte pe care îl ajut cât pot să se integreze în UE”, a spus Ponta.

Victor Ponta a primit cetăţenia sârbă, potrivit publicaţiei Blic, care scrie că fostul premier al României a spus, în cadrul unei vizite la Belgrad, care a avut loc anul trecut, că România va susţine integrarea Serbiei.

Publicaţia sârbă mai scrie că Victor Ponta a spus că Serbia a fost întotdeauna cel mai bun vecin şi prieten al României şi că ar trebui să adere la UE cât mai curând posibil.

Sebastian Ghiță este judecat în două dosare și urmărit penal în alte trei. Fostul deputat așteaptă în Serbia decizia privind extrădarea sa, cerută de autoritățile române.

Citește și: EXCLUSIV/Au aceeași vârstă, dar arată complet diferit. Vă vine să credeți că Viorel Lis și Petre Roman sunt de-o seamă?

Loading...
Comentarii