Mergi direct la conținut »
Poșta Română pregătește o aplicație pentru plăți online
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Poșta Română pregătește o aplicație pentru plăți online

Poșta Română pregătește o aplicație pentru plăți online. Astfel că, sepregătește o aplicație prin care să faciliteze pe propriul site plățile online de taxe, impozite, amenzi și alte contribuții.

 În acest sens, operatorul poştal naţional a iniţiat deja demersuri către ANAF pentru a afla conturile în care vor trebui virate sumele încasate.

Ministerul Finanţelor a solicitat de asemenea constituirea unui grup de lucru comun pentru legiferarea unui sistem de transmitere electronică a mandatelor poştale, se arată în răspunsul companiei pentru Profit.ro.

Membrii grupului au fost comunicaţi către Ministerul Comunicaţiilor, acţionarul majoritar al companiei de stat, urmând ca ulterior să fie stabilită data pentru iniţierea discuţiilor.

Cu afaceri de peste un miliard de lei, Poșta Română este cel mai mare jucător local de profil, cu o rețea de 5.600 de unități teritoriale și peste 24.000 de angajați.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Maria Marinescu rămăne mereu fără rochiile pe care le croiește special pentru ea. „Apuc să le port o dată”

 

Close
Închide
  Close