MENIU CAUTĂ
27 Noi. 2017 18:35

Poșta Română va trimite șoferilor amenzile CNAIR. Compania a câștigat licitația de 13 milioane de lei

Distribuie

Poșta Română va trimite șoferilor amenzile CNAIR. Poșta Română, în calitate de lider de proiect, a câştigat o licitaţie organizată de Compania Națională de Administrare A Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în valoare de 13.000.000 de lei, cu o durată de 24 de luni.

Această sumă vine la fix, după ce am aflat că Poşta Română va cumpăra 180 de mașini. Contractul e în valoare de 12,5 milioane de lei, iar anul viitor vrea să ia încă 250.

Astfel, Poşta Română – asociată în proiect cu Zipper Services S.R.L. – a câștigat, în urma licitației, prestarea de servicii de imprimare, anvelopare şi distribuire de procese verbale transmise contravenienţilor, de către CNAIR.

Ne bucurăm că am câştigat încă o licitaţie, în condiţii avantajoase pentru Poşta Română. Este un pas important spre revitalizarea companiei. Confirmăm, încă o dată, poziţia noastră de lider pe piaţa de servicii poştale, în România. Poşta Română trebuie să proiecteze o imagine de stabilitate şi performanţă, atât în piaţă cât şi în rândul angajaţilor noştri”, a declarat Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române.

Recent, Poşta Română a anunțat că măreşte programul de lucru al oficiilor vamale din Bucureşti.  Astfel, începând de luni, 20 noiembrie, clienții au mai mult timp la dispoziţie pentru a-şi întocmi formalităţile vamale impuse de Direcţia Generală a Vămilor şi a intra în posesia trimiterilor.


CITEȘTE ȘI…

Cătălin Ivan a mers la sediul central al PSD, pentru a dovedi că este încă membru PSD: Îl dau în judecată pe Dragnea

Ponta, atac la Guvern: ”Haosul Fiscal Bugetar” bate la ușă, de la 1 Ianuarie, Dumnezeu cu mila! Iar noi ne uităm la războiul ”Dragnea – Kovesi”


 

Citește mai multe despre amenzi, auto, cnair, licitaţie, Poşta Română și soferi pe Libertatea.

Comentarii