MENIU CAUTĂ

Poşta Română măreşte programul de lucru al oficiilor vamale din Bucureşti

Distribuie

Poşta Română măreşte programul oficiilor vamale din Bucureşti. Compania Naţională Poşta Română le dă o veste bună clienţilor care aveau de ridicat colete extracomunitare - dar nu se încadrau în programul prea scurt al oficiilor poștale speciale - anunțând, prin intermediul unui comunicat, că a modificat programul de lucru cu publicul, la oficiile vamale din Bucureşti.

Astfel, începând de luni, 20 noiembrie, aceştia vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a-şi întocmi formalităţile vamale impuse de Direcţia Generală a Vămilor şi a intra în posesia trimiterilor.

 „Mulţumim Direcţiei Generale a Vămilor care a înţeles necesitatea prelungirii programului de lucru. Am analizat sesizările venite din partea clienţilor noştri care reclamau orarul prea scurt ce coincidea, de cele mai multe ori, cu programul lor de lucru. De astăzi, le oferim posibilitatea de a-şi ridica coletele într-un interval prelungit de lucru cu publicul. Totodată, prin această modificare se va fluidiza şi fluxul de colete existent în cele două oficii cu asistenţă vamală”, a declarat Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române.

Astfel, Oficiul Poştal 5 şi Oficiul Poştal 6, din Bucureşti, vor avea program de lucru de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Poșta Română a încheiat pe profit anul 2016, deși ”compania este încă tributară datoriilor din trecut”.

În plus, în acest an, cumpără 180 de mașini, în valoare de 12,5 milioane de lei. Anul viitor, vrea să ia încă 250.


CITEȘTE ȘI… FOTO | O poveste ca-n basme. Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip aniversează 70 de ani de căsnicie: ”Cu adevărat îndrăgostită”


 

Citește mai multe despre clienti, oficii postale, Poşta Română și Vama pe Libertatea.

Comentarii