02 Feb. 2017 07:40

Premierul Grindeanu, despre violeţele din stradă: Fac un apel la calm și la o informare corectă a românilor

Distribuie

Premierul Grindeanu, despre violeţele din stradă. Şeful Executivului face un apel la calm și la o informare corectă a românilor, şi mulțumeşte Jandarmeriei Române pentru modul în care a acționat în această seară, convins fiind că totul ar fi decurs normal dacă anumite grupări nu ar fi recurs la violență.

„Din nefericire, un protest pașnic s-a transformat, în această seară, într-unul violent. De la bun început, țin să precizez că respect dreptul românilor de a protesta. Trăim, însă, zile în care manipularea atinge cote alarmante. Cum spuneam, din păcate, în această seară, situația a degenerat și vorbim despre doi jandarmi și trei protestatari răniți care se află la spital pentru îngrijiri medicale. Fac un apel la calm și la o informare corectă a românilor care sunt îngrijorați de situația de astăzi. Mulțumesc Jandarmeriei Române pentru modul în care a acționat în această seară, convins fiind că totul ar fi decurs normal dacă anumite grupări nu ar fi recurs la violență”, a scris premierul pe Facebook.

Violențe între ultrași și jandarmi, miercuri seară, în Capitală. Peste 120.000 de oameni s-au strâns, miercuri seara, în Piața Victoriei din Capitală. Numărul protestatrilor a crescut constant odată cu lăsarea serii, depășind orice record din ultimii 25 de ani.

După ora 22:00, mai multe persoane violente, despre care s-a spus că ar fi membri galeriilor unor echipe de fotbal, au aruncat cu petarde, lacrimogene și cocktailuri Molotov în jandarmi.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Reacția lui Liviu Dragnea după apariția scrisorii nemulțumiților din PSD
Loading...
Comentarii