Mergi direct la conținut »
VIDEO | Premierul israelian Benjamin Netanyahu, evacuat de la un miting electoral din cauza unui posibil atac cu rachete dinspre Fâșia Gaza Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Premierul israelian Benjamin Netanyahu, evacuat de la un miting electoral din cauza unui posibil atac cu rachete dinspre Fâșia Gaza

VIDEO | Premierul israelian Benjamin Netanyahu, evacuat de la un miting electoral din cauza unui posibil atac cu rachete dinspre Fâșia Gaza

Sirene anunţând iminente tiruri cu rachete dinspre Fâşia Gaza au fost auzite marţi la Ashdod (sudul Israelului) în timp ce premierul Benjamin Netanyahu, în campanie pentru legislativele de la 17 septembrie, participa la un miting electoral, potrivit postului naţional de televiziune.

De Dragoș Tănase,

Canalul public israelian Kan 11 a difuzat imagini în care membri ai serviciului de securitate al lui Benjamin Netanyahu se apropie de el în timp ce vorbea de la tribună.

Unul dintre ei i-a şoptit la ureche, după care prim-ministrul a făcut cu mâna un gest de rămas bun şi a părăsit clădirea.

Într-un scurt comunicat, armata israeliană a informat că două rachete trase dinspre enclava palestiniană au fost interceptate de sistemul de apărare aeriană al Israelului, Iron Dome.

Armata israeliană a precizat că sirenele au sunat în apropiere de Ashkelon şi la Ashdod, fără să ofere mai multe detalii.

Evacuarea premierului Benjamin Netanyahu a avut loc la mai puţin de trei ore după ce a promis să anexeze o parte strategică din Cisiordania ocupată dacă va câştiga alegerile legislative din 17 septembrie.

„Îmi anunţ intenţia de a aplica, într-un viitor guvern, suveranitatea Israelului asupra Văii Iordanului şi a părţii de nord a Mării Moarte”

Benjamin Netanyahu:

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close