Mihai Tudose a mai spus că Bogdan Despescu are la dispoziție o săptămână să prezinte măsurile luate în cazul polițistului pedofil Eugen Stan.

Tudose: ”Ceea ce trebuie remarcat este că acel făptaș a fost prins în două zile, ceea ce este o notă foarte bună pentru Poliție”

Șeful Executivului a afirmat că dorește să facă un anunț mult așteptat, răspunzând la cele ”420 de întrebări venite pe diverse canale despre situația din Poliția Română”.

El a spus că a avut o discuție cu șeful Poliției Române, și acesta i-a prezentat raportul care a fost gata abia în cursul dimineții.

”Am înțeles de pe surse că noua propunere și-a declinat intenția de a ocupa funcția, și l-am rugat pe domnul Despescu ca într-o săptămână să îmi prezinte măsurile luate pentru a remedia situația. Ceea ce trebuie remarcat este că acel făptaș a fost prins în două zile, ceea ce este o notă foarte bună pentru Poliție. De ce nu s-au luat celelalte măsuri și de ce lucrurile au scârțâit, repet, are la dispoziție domnul Despescu o săptămână să îmi prezinte concluziile”, a declarat premierul.

Cătălin Ioniță a refuzat să fie numit în fruntea Poliției Române, a confirmat premierul Mihai Tudose.

Carmen Dan a propus demiterea șefului Poliției Române, Bogdan Despescu, în urma scandalului iscat în cazul polițistului pedofil Eugen Stan. „Am trimis primului ministru propunerea de schimbare a șefului Poliției Române, Bogdan Despescu. L-am propus în locul lui pe Cătălin Ioniță, actualul șef al DGA, având un mandat explicit de a finaliza această diagnoză de sistem”, a anunțat Carmen Dan, într-o conferință de presă care a avut loc marți.

Bogdan Despescu și Mihai Tudose s-au întâlnit miercuri la Palatul Victoria, după ce ministrul Carmen Dan a cerut demiterea lui Despescu.

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur