Mergi direct la conținut »
Zeci de preoți spovedesc credincioșii care vor participa la Liturghia pe care Papa Francisc o va oficia la Catedrala ”Sfântul Iosif”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Zeci de preoți spovedesc credincioșii care vor participa la Liturghia pe care Papa Francisc o va oficia la Catedrala ”Sfântul Iosif”

Zeci de preoți spovedesc credincioșii care vor participa la Liturghia pe care Papa Francisc o va oficia la Catedrala ”Sfântul Iosif”

Zeci de preoți catolici se află pe străzile din apropierea Catedralei Sfântul Iosif din Capitală pentru a spovedi credincioșii care vor participa la Liturghia pe care Papa Francisc o va oficia în această seară.

Potrivit unuia dintre preoți, sunt aproximativ 40 de prelați care îi spovedesc pe toți pelerinii care doresc să primească cu sufletul curat mesajul suveranului pontif.

La finalul slujbei oficiate de Papa Francisc, acești preoți vor oferi sfânta împărtăşanie credincioşilor.

În așteptarea Papei Francisc pelerinii care vor intra în Catedrala Sf. Iosif au format cozi foarte mari.

După vizita la Catedrala Mântuirii Neamului, pe care o va efectua împreună cu Patriarhul Daniel, Suveranul Pontif pleacă spre Catedrala romano-catolică „Sfântul Iosif”, unde oficiază Sfânta Liturghie, începând cu ora 18.10.

După aproximativ o oră și jumătate, Papa Francisc urcă în papamobil şi salută oamenii din fața Catedralei, apoi merge spre Calea Victoriei, prin fața Ateneului și Palatului Regal.

La finalul primei zile a vizitei, Papa se retrage la Nunţiatura Apostolică a Vaticanului, unde va dormi două nopţi. În acelaşi loc a stat în urmă cu 20 de ani şi Papa Ioan Paul al II-lea.


Citește și: Mesajul Papei Francisc către jurnaliștii care l-au însoțit în avion


 

Close
Închide
  Close