Mergi direct la conținut »
Preotul care a bătut un elev la ora de religie și-a aflat pedeapsa. Ce sancțiuni a primit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Preotul care a bătut un elev la ora de religie și-a aflat pedeapsa. Ce sancțiuni a primit

Preotul care a bătut un elev la ora de religie și-a aflat pedeapsa. Ce sancțiuni a primit

Preotul din Botoșani care a fost acuzat că a bătut un elev la ora de religie și-a aflat sancțiunile primite. În următoarele trei luni, el va primi un salariu redus cu câte 10 procente.

Conducerea școlii a decis ca respectivul preot să-și continue și munca de profesor, dar la alte școli din localitate, a informat mediafax.

„Consiliul de administraţie a stabilit în acest caz sancţionarea profesorului cu 10% din salariu pe o perioadă de trei luni şi s-a dispus, de asemenea, reîncadrarea profesorului în alte două structuri la şcoala din Cristineşti şi la şcoala din Dragalina pentru că într-o singură şcoală nu avea o normă întreagă”, a declarat, Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.


VIDEO | Legătura miraculoasă dintre București și Notre-Dame! În Catedrala Sfântul Iosif din Capitală se află o bucată din coroana de spini a lui Iisus, salvată din flăcările care au mistuit Notre-Dame

Close
Închide
  Close