MENIU CAUTĂ
, de Ovidiu Matache

Preotul care ar fi provocat accidentul de pe DN25 din Galați a fost externat. Soția sa rămâne internată

Distribuie

Preotul care ar fi provocat accidentul rutier de luni, de pe DN25, din județul Galați, a fost externat joi, după ce a fost supus mai multor investigaţii medicale. Soția preotului rămâne în continuare internată.

Potrivit unor surse medicale, preotul Florin Şerbu, implicat în accidentul rutier care a avut loc luni, pe DN25, în judeţul Galaţi, şi care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, a fost externat în cursul zilei de joi, după ce a fost supus mai multor investigaţii.

În ceeea ce-i priveşte pe ceilalţi patru răniţi care au ajuns la SJU Galaţi, aceleaşi surse au precizat că un bărbat urmează să fie externat în cursul zilei de vineri, în timp ce soţia preotului, dar şi o altă femeie şi fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, vor mai rămâne internaţi, starea lor de sănătate fiind însă stabilă în momentul de faţă.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi doi copii care au fost transportaţi luni la Spitalul de Copii din Galaţi, starea lor de sănătate era joi stabilă.

Preotul Florin Şerbu, din comuna gălăţeană Independenţa, ar fi provocat, potrivit unor surse, accidentul de pe DN25, în urma căruia trei persoane au murit, iar alte şapte au fost rănite.

Potrivit reprezentatilor IPJ Galati, accidentul rutier s-a produs după ce unul dintre șoferi a efectuat o depăşire şi a intrat în coliziune cu cealaltă maşină care venea din sens opus. În urma impactului, două persoane au decedat pe loc, iar alte opt au fost rănite. Una dintre persoanele rănite care a suferit un traumatism cranio-cerebral a decedat ulterior la Spitalul Judeţean din Galaţi. În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Citește și: VIDEO / Maternitatea din Chișinău a fost modernizată cu ajutorul României. În Republica Moldova se nasc mii de copii cu malformaţii

Citește mai multe despre Accident și preot pe Libertatea.

Comentarii