MENIU CAUTĂ
, de Ovidiu Matache

Cine este preotul care ar fi provocat accidentul din Galați soldat cu trei morți și șapte răniți. În accident și-au pierdut viața și socrii parohului

Distribuie

Cine este preotul care ar fi provocat accidentul din Galați soldat cu trei morți și șapte răniți. Acesta se numește Florin Șerbu și este preot paroh al Parohiei Independența II, din județul Galați.

Potrivit unor surse din anturajul preotului, în accidentul din a doua zi de Paști și-au pierdut viața și socrii acestuia.

Oamenii din comună vorbesc frumos despre preotul Florin Șerbu, în vârstă de 45 de ani, și sunt îndurerați că acesta trece prin asemenea momente extrem de grele, provocate și de pierderea socrilor săi în accidentul petrecut, luni, în localitatea gălățeană Șendreni.

Potrivit unor surse neoficiale, șoferul care ar fi provocat, luni, în a doua zi de Paşti, accidentul rutier de pe DN 25, din judeţul Galaţi, în urma căruia trei persoane au murit şi şapte au fost rănite, este preot în comuna Independenţa.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă i s-au recoltat şi probe de sânge pentru a se stabili cu exactitate dacă înainte de a se urca la volanul maşinii a consumat alcool.

Accidentul s-a petrecut după ce șoferul uneia dintre mașini a intrat în depășire, iar autovehiculul s-a ciocnit cu o altă mașină care venea din sens opus.

Citește și: Confruntare între ambasadorii Rusiei și SUA la ONU, după atacul chimic din Siria

Citește mai multe despre Accident și preot pe Libertatea.

Comentarii