De Iulian Budușan,

În această săptămână, organul de presă central Rodong Sinmun a negat faptul că cei din familia Kim sunt stăpâni ai „chukjibeop-ului”, o metodă de pliere a spațiului pentru a acoperi distanțe mari într-o perioadă scurtă de timp, potrivit NY Post.

Chukjibeop este unul dintre miturile pe care conducerea de partid din Coreea de Nord s-a obișnuit să i le atribuie fostul lider Kim Jong Il, pentru a-și promova puterile mistice.

„În termeni realiști, o persoană nu poate dispărea brusc și reapărea prin plierea spațiului”, a recunoscut, în sfârșit, presa de la Phenian.

Un oficial al ministerului Unificării din Coreea de Sud a declarat joi că se remarcă în ultima perioadă o campanie de demitizare „conducătorului suprem.

„Se pare că vor să scoată în față linia patriotismul și dragostea pentru oameni, mai degrabă decât mistificarea liderilor”, a declarat oficialul pentru agenția de știri Yonhap.

Întrucât Kim nu a reușit să ajungă la un acord într-un al doilea summit cu președintele Trump anul trecut, el s-a concentrat să-și arate mai mult partea „umană”, îndemnându-și oamenii să rămână departe de mistificarea liderului lor.

Mistificarea activității și aspectului revoluționar ale unui lider poate duce la acoperirea adevărului”,a declarat Kim Jong Un, în mass-media de stat după întreruperea discuțiilor cu SUA.

După o absență de trei săptămâni, care a alimentat multiple zvonuri despre sănătatea sa, liderul nord coreean a fost prezent, pe 1 mai, la tăierea panglicilor la deschiderea unei noui fabrici de îngrășăminte.

Citeşte şi:

VIDEO | Vedeta NBA Dennis Rodman, detalii picante de la prima sa întâlnire cu liderul nord-coreean Kim Jong-un

Mesajul lui Kim Jong-un pentru președintele Chinei pe tema pandemiei COVID-19

Un înalt oficial din Coreea de Sud face o dezvăluire neașteptată despre Kim Jong un. Care ar fi, de fapt, starea de sănătate a dictatorului

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.