Mergi direct la conținut »
Preşedintele Klaus Iohannis susţine campania"#şîeu": "Vreau să ştie protestatarii că sunt alături de ei"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Preşedintele Klaus Iohannis susţine campania"#şîeu": "Vreau să ştie protestatarii că sunt alături de ei"

Preşedintele Klaus Iohannis susţine campania”#şîeu”: „Vreau să ştie protestatarii că sunt alături de ei”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat , vineri, la Palatul Cotroceni, că îi susţine pe românii care vor protesta, la ora 15.00, timp de 15 minute, sub sloganul "România vrea autostrăzi".

De Valentina Postelnicu,

„În legătură cu protestul care se desfăşoară astăzi, la ora 15,00, un protest pentru autostrăzi, vreau să ştie protestatarii că sunt alături de ei #şîeu”, a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Pe 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, mai multe companii și chiar și unii primari din regiune au anunțat că vor întrerupe munca, în semn de protest față de lipsa de interes a Guvernului față de infrastructură, în general, și față de Autostrada Moldova, în particular.

Ștefan Mandachi este un afacerist din Bucovina care a construit primul metru de autostradă în semn de protest față de lipsa autostrăzilor din Moldova. Gestul său a fost menit să atragă atenția autorităților care dau dovadă de lipsa de interes față de acest subiect.

„Autostrada Moldovei începe azi!”, a transmis Partidul Social Democrat, vineri, într-o postare pe pagina de Facebook, în ziua în care are loc protestul,

Citeşte şi: OPINIE/ Mirela Neag, despre cât de voluntari sunt medicii voluntari din spitalele publice din România și cui fac ei bine

Close
Închide
  Close