MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Volodimir Zelenski caută un profesor de limba ucraineană. Soția lui l-a dat de gol

Distribuie

Volodimir Zelenski, care a câștigat alegerile prezidențiale, caută un profesor de limba ucraineană. Sarcina acestuia este să-l ajute pe Zelenski să vorbească mai repede, a spus într-un interviu acordat BBC, soția lui, Olena Zelenska.

„Căutăm un profesor care să-l ajute să câștige viteză. Uite, Peter A. vorbește întotdeauna încet, cu pauze clare, împărtășind fraze. Vladimir poate, de asemenea, să vorbească, dar acesta nu este ritmul său natural de vorbire. Vorbește repede. Și când începe să zică rapid, în acest moment apar problemele, și dă impresia că nu vorbește limba lor – a spus soția lui Zelenski, potrivit hromadske.ua.

Soția lui a dezvăluit că Zelenski i-a zis că a auzit pentru prima dată limba ucraineană în clasa a doua, de la profesor. „Nu putem schimba nimic din trecutul nostru, asta s-a întâmplat” a mai spus ea.

El a adăugat că toată lumea de la sediul de campanie vorbește ucraineană, pentru că este foarte important că ucrainenii să vorbească ucraineană.

Comisia Electorală Centrală a prelucrat deja 99,03% din voturi în al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Volodimir Zelenski a obținut 48,76% din voturi în defavoarea lui Petro Poroșenko.

Foto: Hepta


Citește și: Un consilier prezidențial i-ar fi salvat mandatul lui Donald Trump prin simplu fapt că nu i-a ascultat ordinele


 

Comentarii