De Iulian Simbeteanu,

Omul de afaceri i-a mulţumit lui Ion Cristoiu pentru urările transmise de ziua lui şi pentru sprijin. Jurnalistul a mărturisit, pe blogul său, că a primit  permisiunea de a publica scrisoarea lui Adrian Sârbu.
Draga Jack, iţi mulţumesc!

Contează foarte mult pentru mine, mai ales acum când trăiesc experienţe pe care n-as fi crezut ca voi fi obligat sa le trăiesc.

E o lecţie despre nedreptate, abuz, ingratitudine, trădare. Despre negarea a tot ceea ce am creat în ultimii 25 de ani. Kafka, inchiziţie stalinistă. Un test util care mi-a întărit convingerea în valorile în care am crezut şi pentru care m-am bătut. Un moment de reevaluare a oamenilor din jurul mei!

Din aceeaşi poziţie de minoritar pe care o împărţim, te admir pentru felul în care tratezi actuala situaţie politică / juridică dar mai ales morală a României. Din subteran, pot să-ţi confirm ca ai dreptate.

Eu am decis sa ma apar singur, învăţând căile secrete ale Justiţiei. Am descoperit o inchiziţie care se auto divinizează. Prin cei ce, jenant, se considera oameni de opinie. Deocamdată eşti singurul care se exprima altfel. Liber. Ai tot respectul meu.

Douăzeci şi cinci de ani m-am exprimat prin fapte. Am creat oameni şi instituţii. Ca şi tine. Acum simt că e momentul să ies din tăcere. E o datorie faţă de mine şi de prietenii care au crezut în mine. Eşti printre ei!”, i-a scris Adrian Sârbu lui Ion Cristoiu.
Omul de afaceri Adrian Sârbu a fost arestat preventiv în luna februarie, fiind urmărit penal pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la delapidare şi spălare de bani.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare