Primăria Capitalei a preluat Complexul Romexpo, unde vrea să construiască o sală de concerte de 15.000 de locuri

19 iulie 2017 16:50 De: ,

Primăria Municipiului Bucureşti a preluat în administrare Complexul Romexpo, de la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), potrivit unui proiect de hotărâre votat miercuri de consilierii generali ai Capitalei. Gabriela Firea spune că Primăria poate amenaja acest spațiu pentru a face o sală de concerte de 15.000 de locuri,și unde se pot organiza activităţi culturale, educative, sportive şi de agrement. 

”Cerem Guvrnului o suprafață de teren, pentru amenajarea pavilionului central de la Romexpo. Acolo se poate face o sală de concerte de 15.000 de locuri. avem capacitatea de a amenaja această zonă și dorim primirea în administrare a acestei zone”, a spus în debutul ședinței CGMB primarul Capitalei Gabriela Firea.

„Municipiul Bucureşti înregistrează un deficit major de zone necesare activităţilor în domeniul cultural, educativ şi sportiv. În acest sens, municipiul Bucureşti a identificat, ca oportunitate de realizare a unei zone care să confere posibilitatea organizării activităţilor culturale, educative şi sportive, imobilul Romexpo, din bulevardul Mărăşti, numerele 65-67, fiind o clădire amplasată într-o zonă uşor accesibilă care se pretează pentru realizarea activităţilor de agrement”, se arată în Raportul de specialitate al proiectului de hotărâre al Primăriei.

În data de 23 noiembrie 2016, Bucureştiul a încheiat, pe o perioadă de patru ani, un protocol de parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, pentru a organiza la Romexpo activităţi culturale, educative şi sportive.

Anul acesta, la începutul lunii martie, cele mai frumoase animale s-au reunit la târgul de la Romexpo.

FOTO: romexpo.ro


CITEȘTE ȘI: Noi acuzații grave la adresa preotului Pomohaci. A sechestrat un tânăr în mașină și i-a cerut să…


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro