MENIU CAUTĂ
08 Aug. 2018 13:17 , de Maria Andrieș

Primarii de sector din București, convocați la Guvern pentru mitingul diasporei!

Distribuie

Primarii de sector din București au fost convocați, în cursul serii de marți, la Palatul Victoria, unde a avut loc o ședință despre mitingul diasporei, care este programat pentru 10 august.

În timpul ședinței, primarilor li s-a atras atenția să păstreze secretul discuției și li s-a spus că „ziua de 10 august este foarte importantă pentru noi”, au dezvăluit surse guvernamentale pentru Libertatea.

Mitingul diasporei este programat pe 10 august, iar Primăria Capitalei a anunțat ieri mai multe reguli privind organizarea acestuia.

Astfel, în lipsă organizatorului, PMB a decis ca perimetrul de desfășurare a protestului să fie Șoseaua Kiseleff, între str. Ion Mincu și Piață Victoriei, str. Buzesti, bd Nicolae Titulescu, Bd Ion Mihalache, breteaua Iancu de Hunedoara, str Paris, Bd Lascăr Catargiu.


Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  

Citește mai multe despre Diaspora, guvern și palatul Victoria pe Libertatea.

Comentarii