MENIU CAUTĂ

Primarul comunei Urechești din Vrancea este acuzat de incendierea unor ferme, din răzbunare politică. Edilul a fost reținut

Distribuie

Primarul comunei Urechești din Vrancea este acuzat de incendierea unor ferme. Concret, acesta este acuzat că a contribuit la incendiere din dorinţa de răzbunare, pe fondul unui conflict politic. Miercuri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. 

Nistor Bratosin, primarul comunei Urechești, din județul Vrancea, a fost audiat, miercuri, timpd e mai multe ore, în dosarul incendierii a două microferme din comună. La finalul audierilor, edilul a fost reținut pentru 24 de ore, scrie Mediafax. El urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La finalul anului trecut, două ferme au ars în comuna Urechești, la distanță de numai două săptămâni. La vremea respectivă, proprietarii celor două ferme au declarat că au fost amenințați de mai multe ori și că la mijloc este vorba de două conflicte politice între edil şi o altă persoană.

Pompierii care au cercetat la fața locului cauzele producerii incendiului au stabilit că acesta a fost intenționat.


FOTO | O cameră video care înregistra tastarea PIN-ului a fost descoperită într-un bancomat. Tu poți vedea unde este ascunsă?

FOTO: monitorulvn.ro

Comentarii