MENIU CAUTĂ
07 Mai. 2015 11:06 , de Remus Vlad

Primele declarații ale Elenei Udrea la ieșirea de la Târgșor: ”A fost destinul meu”

Distribuie

„Foarte multe nu le-am știut când am intrat aici. Am văzut oameni care vorbesc despre justiție. A fost destinul meu să cunosc această experiență. Sunt legi care trebuiesc schimbate. Femeile care sunt aici și-au lăsat acasă familii, copii. N-a fost ușor, nu am avut libertate. În primul rând, știam ce mă așteaptă. Faptul că am putut să ies arată că există oameni curajoși, corecți, profesioniști. Aștept să-mi întâlnesc prietenii, le cer iertare tuturor, pentru că nu le-a fost ușor. Eu am greșit dându-le ocazia unora să se bucure. S-au generat multe frustări de-a lungul anilor, politicienii nu sunt iubiți. Mă bucur c-am ieșit de aici, le promit oamenilor că voi schimba ceva. Am avut posibilitatea să mă adresez conducerii ANP, mi-au asigurat protecție. Voi rămâne în politică, sunt foarte multe lucruri de făcut. Cred că e nevoie de justiție, să se facă correct”, a spus Elena Udrea.
FOTO: Oana Stoica
Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.
În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă, administratorul unei firme.

CITEȘTE ȘI

 

Citește mai multe despre Elena Udrea pe Libertatea.

Comentarii