Mergi direct la conținut »
Primele imagini cu directoarea creșei din Iași lovită cu capul de masă. Ce spune Valeria Butnaru
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Primele imagini cu directoarea creșei din Iași lovită cu capul de masă. Ce spune Valeria Butnaru

Directoarea creșei din Iași lovită cu capul de masă de un părinte furios are urme vizibile ale violențelor produse luni dimineață. Femeia e vânătă pe față în urma loviturilor. Polițiștii au deschis o anchetă după ce personalul a sunat la 112. Mai multe înregistrări făcute cu camera ascunsă arată cum câteva educatoare jignesc copiii și îi învață să înjure, iar în urma publicării acestora, primarul Mihai Chirică a demis-o pe directoare și alte trei angajate.

De Mihai Niculescu,

Directoarea creșei din Iași, Valeria Butnaru, are răni la nas și frunte după ce a fost lovită luni dimineața de părintele unui copil, se observă în imaginea publicată de ziaruldeiaisi.ro.

Mi-a pus mâna dreaptă la cap, la spate, şi mâna stângă la gură. M-a ridicat de pe scaun şi m-a izbit de masă. Am realizat că sunt agresată şi am început să strig, însă el mai tare m-a strâns şi m-a lovit cu nasul de birou”, a povestit cu groază Valeria Butnaru.

Valeria Butnaru coordonează creşa unde au fost efectuate înregistrările ce demonstrează că mai multe îngrijitoare învaţă copiii să înjure şi îi jignesc. Luni dimineață, femeia, care se află în preaviz, a fost agresată de un părinte care i-a reproșat acesteia că, în trecut, i-a mutat copilul în grupa din care făceau parte îngrijitoarele care au fost înregistrate în timp ce jigneau copiii.

Poliţiştii ieşeni au intervenit luni dimineață la Creşa nr. 10 de Iaşi, acolo unde un părinte a agresat coordonatoarea de centru. Butnaru ar fi fost dată cu capul de masă, de cel puţin două ori, scena fiind una violentă, potrivit martorilor. Aceştia au sunat la 112, la faţa locului ajungând poliţişti ieşeni.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Cazul șocant de la Creşa nr. 10 de Iaşi a ieșit la iveală după ce părinții unui copil i-au pus acestuia un dispozitiv de înregistrare pe hainele pe care le purta. Astfel, au putut auzi cum vorbeau angajatele creșei cu cei mici. „Îți miroase a s..ă, a oleacă de s..ă îți miroase de acuma. Cam devreme”, sunt cuvintele revoltătoare pe care una dintre îngrijitoare i le adresează unei fetițe.
Înregistrările șocante scot la iveală și faptul că una dintre angajate îi învață pe copii să înjure: „În p… mă-tii, ia spune și tu, spune”.


Citește și: Un alt șofer Uber, reclamat la Poliție! „Ne-a înjurat, ne-a scuipat și ne-a pulverizat spray lacrimogen în ochi”


 

Close
Închide
  Close