MENIU CAUTĂ
12 Aug. 2018 18:07

Prima imagine cu femeia-jandarm, aflată pe patul de spital. Cum arată tânăra după ce a fost bătută

Distribuie

Prima imagine cu femeia-jandarm, aflată pe patul de spital, după ce a fost bătută în Piața Victoriei din Capitală, vineri seara. Imaginile a fost realizată în timpul vizitei pe care i-a făcut-o ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, la Spitalul Floreasca.

Carmen Dan i-a vizitat la Spitalul Floreasca pe cei trei jandarmi răniţi, între care femeia jandarm care a fost bătută, ea spunând că veştile sunt îmbucurătoare, potrivit observator.tv.

Primele imagini cu femeia-jandarm, aflată pe patul de spital
FOTO: Observator TV

Ștefania, femeia jandarm de 23 de ani, bătută în Piața Victoriei, nu a suferit nicio fractură a coloanei cervicale. În schimb, ea a rămas cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului, în urma loviturilor repetate încasate de la grupurile violente din Piața Victoriei. Oficial, diagnosticul pus de medici este:  traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.

Citește și

Consilier în Guvernul României, mesaj şocant după incidentele de vineri din Piaţa Victoriei: „Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!”

Citește mai multe despre carmen dan, femeia și imagini pe Libertatea.

Comentarii