Mergi direct la conținut »
VIDEO | Primul zbor direct, din ultimii 10 ani, pe ruta Canada-România a aterizat pe aeroportul Otopeni. Ce spun pasagerii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Primul zbor direct, din ultimii 10 ani, pe ruta Canada-România a aterizat pe aeroportul Otopeni. Ce spun pasagerii

VIDEO | Primul zbor direct, din ultimii 10 ani, pe ruta Canada-România a aterizat pe aeroportul Otopeni. Ce spun pasagerii

Primul avion care a zburat direct pe ruta Montreal-București a aterzat, vineri, pe Aeroportul Otopeni. La bord s-au aflat peste 150 de pasageri, unii dintre ei mulțumiți, alții nu.

Această cursă fără escală este prima, după 10 ani în care pe Otopeni nu au mai aterizat zboruri transatlantice. Aeroanva, un Boieng 767, va decola înapoi spre Montreal tot în cursul zilei de vineri.

”Suntem plecați de 8 ore. Este prima dată când plecăm din Canada când plecăm cu zbor direct. Mă întorc tot cu același zbor direct”, a spus un bărbat jurnaliștilor prezenți la aterizarea de pe Otopeni.

”A fost un zbor superb, extraordinar de lin, plăcut, toate bune! Categoric o să vin mai des acasă acum. Înainte o să vind o dată pe an, acum o să vin de cel puțin două – trei ori. Înainte veneam cu Air France la Paris, făceam 4 ore escală, apoi ajungeam la ora 15:00 în România”, a declarat o pasageră.

Totuși, nu toți au fost mulțumiți de primul zbor transatlantic din ultimii 10 ani. Un bărbat a declarat că ”internetul a fost praf” și că nu se va mai întoarce cu același avion înapoi în Canada.

Compania Air Canada va opera două zboruri tur-retur din Montreal și Toroto spre București. Zborurile vor avea loc între 7 iunie și 4 octombrie, aceasta dată fiind zborul de întoarcere dinspre București.


CITEȘTE ȘI: Câţi bani primeşte Simona Halep dacă va câştiga turneul de la Roland Garros 2018

Close
Închide
  Close