Mergi direct la conținut »
Prințul Harry a fost pus la slăbit de Meghan Markle. Amândoi țin o dietă, pentru nunta lor
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prințul Harry a fost pus la slăbit de Meghan Markle. Amândoi țin o dietă, pentru nunta lor

Prințul Harry a fost pus la slăbit de Meghan Markle. Amândoi țin o dietă, pentru nunta lor

Prințul Harry a fost pus la slăbit de Meghan Markle, viitoarea lui soție. Surse din anturajul viitorilor miri susțin chiar că viitorul mire a pierdut deja câteva dintre kilogramele pe care le avea în plus, potrivit dailymail.co.uk.

Mai mult, Printul Harry a renunțat și la fumat pentru Meghan Markle. În același timp, Prințul Harry și-a luat job. Află ce va lucra logodnicul lui Maghan Markle.

Și viitoarea lui soție a intrat la dietă drastică, pentru a fi în formă la nunta lor, și respectă totul cu seriozitate.

Meghan Markle va urma o rețetă tradițională, din care va trebui să scoată anumite alimente ce ar putea cauza toxiinfecție alimentară. Actrița se pregătește să-i calce pe urme reginei Elisabeta a II-a pe măsură ce se apropie data nunții. Cum titlul regal are și obligații, ea va trebui să urmeze o dietă specifică membrilor Casei Regale, prin care nu va avea voie să servească midii sau friptură preparată în sânge, atunci când va lua masa în oraș.

Potrivit The Sun, regina respectă cu strictețe această tradiție regală, în timp ce restul membrilor familiei adoptă o atitudine mai lejeră în cazul acestei reguli.

Revenind la viitorul ei soț, de când urmează un stil de viață mai sănătos, Harry a pierdut bine în greutate după ce
a renunțat la pizza, dar mai ales că a înlocuit carbohidrații cu alimentele preparate pe bază de quinoa.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

În plus, prințul frecventează o sală de gimnastică, care costă 575/lună și a început să mănânce atent, urmând exemplul viitoarei sale soții, Meghan.

Meghan Markle urmează să se căsătorească cu prințul Harry în data de 19 mai, iar cei doi au dezvăluit deja detalii despre nuntă, printre care:

FOTO – HeptaCITEȘTE ȘI… GALERIE FOTO/Politicieni pe bicicletă: ce promisiuni fanteziste au făcut oficialii, de pe două roți 

 

Close
Închide
  Close